13.02.2011 boğazda at çek yaparken 1 kg lık bir palamut yolunu kayıp etmiş.Benim Strike pro EG 063 RENK 010A ya takıldı 0,23 rapala bedeni ile çekmek kolay olmadı ama sonunda kenara alabildim http://img291.imageshack.us/i/p2120022.jpg/ Uploaded with ImageShack.us
Karışmak gibi olmasın ama; Yerini söylese ne olur? Boğazın en son palamutuymuş ve üstelik yolunu da kaybetmişmiş.
Perşembeye kadar orada bekleyecek mi? Yada o gün mü gelecekmiş, nasıl olacak ben de bunu merak ettim. Uluç eski avatarın daha bir karizmatikti. Ters rajon kesiyordun abicim, keşke değiştirmeseydin.
o kadar kesin konuşuldu ki belli ki palamutla sözleşmişler. felan yerde felan saatte..palamut belkide tarif etmiştir....imza ayarlarında can yücel şiiri var ya..ondan alıntı yaparsak: Diyelim için çekti bir sabah vakti Erkenceden denize gireyim dedin Kulaç attıkça sen Patiska çarşaflar gibi yırtılıyor su ortadan Ege denizi bu efendi deniz Seslenmiyor Derken bi de dibe dalayım diyorsun İçine doğdu belki de İşte çil çil koşuşan balıklar Lapinalar gümüşler var ya Eylim eylim salınan yosunlar Onların arasında bulacaksın beni ..... 3.yosun kümesinden sola sap orada bekliyor olacagim....Palamutiks...(asteriks okuyanlar bilir.ordaki köyün balıkçısıalamutiks..birde koftukefaliks vardı
Güzel bir iri çingene palamutu bir kg geleceğini sanmiyorum ama çünkü ağzında ki rapala 6.5 cm boyundan dolayı anladım. Yine de bu yoklukta güzel bir av tebrik ederim..