Boğazın Fedaileri 3ü1 Arada (Kisu - G2 - Antares)

Konu, 'İkinci El' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    Boğazın Fedaileri;

Arkadaşlar 2013 yılında ağırlık vermeye başladığım spin işine, 2014 yılında kendimi çok kaptırdım. 2015 yılında ise boğaza neredeyse hiç inmedim. Boğazda surf avcılığına artık eskisi kadar vakit ayırmadığım için bu güzel seti satıyorum.

Hepsi lazım yanımda bulunsun diyenlere 3ü1 arada 2800.TL (G2+Antares+Kisu)
    Az ama Öz olsun diyenlere 2si1 arada 2500.TL (G2+Kisu)
    Tuzlu sevmeyenlere 2si1 arada 2000.TL (Antares +Kisu)
    ben sade seviyorum diyenlere;
    Antares : 600.TL
    G2 :1.100.TL
    Kisu :1.600.TL

Not : Arkadaşlar yine takas teklifleri gelmeye başladı. Kisu sadece spin makina ile takas olabilir. Sıfır yada sıfır ayarında shimano,Daiwa üst düzey spin makina ile takas olur.

Shimano 4000 lik
    Daiwa 2500 luk

ayrıca bir çok boğaz rapalası da vardır ürünleri görmeye gelen arkadaşlara 5.TL den satılacaktır.

G2 / 2014 yılında aldım sıfır ayarında çok az kullanıldı sadece rapala avcılığı için uygun;
    420cm - 3 parça - 100/250 gram atarlı - fuji NS7 Makina Yatağı - Low rider 8 yüzük
    üzerinde 50+45+25 balans var. Balanslar ile birlikte toplam ağırlık 550 gram diye hatırlıyorum her kullanıcının zorlanmadan alışabileceği insanı çok fazla yormayan ve zorlamayan bir kamış. Kamışın tutma yeride çok zariftir kaymaması için özel kaplaması da vardır buna rağmen deforme olmaması ve temizliği kolay olması açısından kaplama yaptım. Ayrıca belirtmek isterim, bendeki kamış tonu diğerlerinden farklı tam altın rengidir.

Antares 2013 yılından bu yana kullanıyorum zaman zaman 225 gramda kullandım. Yemli, çapari, rapala avcılığı için ortak kullanılabilecek üst seviye de bir kamış. Bana herşeyi o öğretti. Shimanonun tüm teknolojilerini üzerinde barındırdığı ve SAS seri özel bir kamıştır.
    430cm - 6 parça - 100-200gram atarlı - Slide Grip(Değişken makina yatağı) Fuci K tipi yüzük
    üzerinde 3 parça balans var. balans ağırlıklarını hatırlamıyorum ama 130 gram civarı balans olması lazım ve balanslı ağırlı 490gram civarında diye hatırlıyorum.350/400 gram civarında bir kamıştır. Kendi işini kendi yapar, kamçı gibi gibidir. Kullandığınız makinanın ağırlı ve attığınız kurşunun ağırlığına göre; kayar özellikli makina yatağını sayesinde denge noktasını ayarlayabilirsiniz. uzun süre kullandım fakat halen orjinal ambalajları üzerindedir.

Super Aero Kisu Special SD kalamalı olan model, uzun süredir bunuda kullanmıyordum. Genelde yemli avlar için yedek kullandığım makaradır. Geçen sene lüfer ve palamut olmak üzere iki başarılı av Bu sene 2 kez eşkina avında kullandım. Shimanonun en üst seviye surf makarasıdır. 15 civarı av gördü. Tek makaraladır. resimlerdeki şekilde gönderim yapılacaktır. Şuan sıfır 3200.tl ve kur artışındaki fiyatlar yansıtılmamış. İyi bir tanıdığınız ile 2750.TL ye kadar alabilirsiniz. Fiyatının uygun olmasının sebebi zamanında bende uygun aldım. Şuan kullanmadığım ve ikinci el olduğu için fiyatını sıcak tutmaya çalıştım. Dolar ozamanlar 1,8tl felan di:)

Devir Oranı: 3.4:1
    Rulman sayısı: 9+1
    Ağırlık: 450gr
    Kol bir tur döndüğünde 81cm misina sarım.
    Max Drag (Güç) : 20kg

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    BU İLANLARA BU FORUMDA ÇOK İLGİ OLMADI,

KİSU SATILMIŞTIR. DİĞER SATIŞLAR GÜNCEL

HEMEN SATILIR DEDİĞİM KİSU 1 HAFTA SÜRDÜ. ABİLERİMİB VE ARKAŞLARIMIN YAPACAĞI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM. YANLIŞ BİRŞEY VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN. DÜZELTELİM

3. winchester2011

winchester2011 m.asım yeşildağ

Harika malzemeler Hakan insanlarda para yok ,yoksa kalır mı bunlar.

4. bogaz_1905

bogaz_1905 Erdem

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 430
    Favori Makine:
    Raw II 55
    Kardeşim malzemeler de fiyatlar da çok iyi. Ama gerek sezonun tam anlamıyla başlamamış olması ve daha da önemlisi ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönem yaşanıyor olması olumsuz etkiliyor.
    Bu arada bu forum malesef eskisi kadar canlı değil, konulara ,raporlara yorum ve katılım çok daha fazla olurdu :(

5. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Kisu gitti valla gitti :faint2: Tam teklif yapcaadım gitti banghead Hayırlı olsun kardeşim, sana da alana da :thumb:

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Peynir ekmek satmiyosun ki gitsin hemencecik. Senin sattigin havyar yataginin üzerinde istakoz :D

7. bearing

bearing erdal demir

bu tür ekipmanların alıcısı yüksek sagment ürünlerle kombinasyon yapacağından çok seçici olur. o yüzden hemen alıcı çıkmayabilir. yoksa fiyatlar dolar artışı göz önünde bulundurulursa gayet normal.

8. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol mehmet abi,

sağol erdem, haklısın bu forum epey düşüşte ama siz değerli forum arkadaşlarım için burayıda ayakta tutmaya çabalaıyoruz.
    sağol inan abi, kurbanda yaklaştı sana daha önce demiştim. Kisuya ortak girelim diye :)

haklısın roy abi, şu ara ekonomi hepten bozuldu.

teşekkürler,

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Antares kamışta satılmıştır.

Konu amacına ulaşmış olup tek kamışım kaldığı için G2 Satıştan çekilmiştir. Konu kilitlenebilir.