Yer: Emirgan Tarih: 07/11/2008 Kullanılan Takım: Klasik mantarlı dip oltası Kısemetimize gelen bu güzellere 2 adet kefalde eşlik etti. Avı erken ama mutlu bitirmek zorunda kaldım belki biraz daha kalabilseydim bir iki parça daha alabilirdim. Herkese bereketli avlar dilerim.
Selam, Maaşallah balıklar çok güzel fakat temizlerken istavrit gibi temzilemek yerine bıçak kullansan balığın en lezzetli bölümlerini solungaçlar ile birlikte atmazdın. Ben şahsen çinekopu bile bıçak ile temizlerim .. Selametle kalın ..
Teşekkürler Turgay, valla temizleme konusuna gelince balıkları ben temizlemedim ama bende temizlesem durum pek farklı olmazdı. Kısmetse bir dahaki balıkları tavsiyene uyup söylediğin gibi temizliyeceğim.
evet o akşam balık yapmış arkadaşlardan aldığım bilgilere göre kısmet olursa bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum umarım güzel bir gün olur.
Yasin tebrikler. Senden birşey rica edebilir miyim? Son fotoğraftaki haliyle bir tabakta ben rica etsem akşam saati süper göründüler gözüme...
Teşekkür ederim. Ne demek her zaman, arzu ederseniz kılçıkları boğazınıza takılmasın diye yanında bir duble muhabbet suyuda ikram edebilirim. Rastgelsin....