sabah saat 6:00 suları atladım arabaya avlağa doğru yola koyuldum amacım sahte ile avlanmak avlağa vardım takımları açtım akıntı çok 175 gr banamısın demiyor tık yok atçek atçek idk idk hava çoktan ışıdı ilerden bir ses kılçık kılçık diye bir baktım boğazın emektarlarından şerif abimiz rast gelsin gelsinde bir cacık yok oğlum ne uğraşıyorsun dünden yem ayarladım gel aşağa gidelim dedi yok abi heryerim batıyor ben gelmem oğlum gel napıcaksın boşboş burada gelirsin gelmezsin celal reis çayıda demlemiş çay içelim inelim dedi şerif abi iyi dedik indik yemleri taktık vira bismillah dedik daha dibe indi inmedi kamışı koymaya fırsat vermeden kütt hooked cambaz ipte:laughing: bayağı iri bi sarıkanat derken şerif abide çekti paldır küldür 8 tane aldım balık nazlanmaya başşladı dedim ben sahte atıcam delimisin oğlum yemlilerin arasından dedi atarım ben dedim taktım salaldım akıntı çok başladım yoklamaya küt reeling üstünde ama balıkla beraber herkesi topladım dedim burada olmaz çıktım çakaya doğru kimse yok başladım at çeke baya zevkli oldu 20 yakın sarıkanat aldım balık bıçak gibi kesti sonra saat 14.00 suları avı sonlandırdım
:boink: :boink: İyi hoş olmuş ama lavaboda 10 cm boylarındaki balıklar aslında herşeyin boş olduğunu gösteriyor malesef
kardeşim yanlışın var orada 10 cm balık göster boğazdan atarım kendimi resimler uzaktan çekildi dikkatini çekerimm avcılığı bize kimse öğretecek değil biz nasıl avlanılması gerektiğini biliriz eleştirmesi sallaması kolay tabi gözün herzaman yanılma payı vardır...
Aynen insan aldanabiliyo gerçekten bende geçen gün biraz balık yakaladım bir tanesi gözüme küçük geldi ama iğneyi çok yutmuştu eve geldiğimde 20 cm olduğunu görünce şaşırdım hatta.
o gösterdiğin işaretlediğin balık özellikle ölçüldü tam 24 cm neyin kafasındasın anlayamadım saldığım balıkların haddi hesabı yok senden daha duyarlıyımdır bu hususta meraketme :thumb:
Kimsenin balıkçılığına laf ettiğimiz yok bişeyin kafasında da değiliz gördüğümü söylüyorum o balık 24cm ise baya bir kofana tutmuşsunuz tebrik ederim.