BOĞAZIN MİNİMİNİ LEVREĞİ

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Chaosad tarafından paylaşıldı.

1. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Tüm amatör balık avı sevdalılarına rastgele!

Aşağıda resimlerini göreceğiniz minik levreğin av hikayesi partnerlerimden birinin ben uyurken beni araması fakat benim telefonu duymamam ve bu arada üstadın 2 tane levroyu kıyıya almasıyla başladı:D uyurken telefonu duymadığıma hiç bu kadar üzülmemiştim banghead banghead ardından diğer partnerimde levreği patlatınca artık duracak dayanacak halim kalmadı levrekler boğaza gezmeye gelmiş bir hal hatır sormamak olmazdı hihi bu ruh haliyle düştüm paşanın peşinereeling

neyse lafı fazla uzatmayalım iş çıkışı boğaz trafiği vız gelir tırıs gider motivasyonu altında düştüm yola :D ama yol hiç bu kadar uzun gelmemişti sanki balıklar ağzını açmış bekliyorlar koşup gideceğim oltayı atar atmaz pat balığı alacağım düşüncesi var kafamda nasıl bir ruh halien girdiysem artık:laughing: :laughing: :laughing: hissi var bia an önce gitmek istiyorum ama yollar bitmiyor taksiler dolmuşlar araya girenler çıkanlar herkes sanki bana düşman olmuş önüme kırıyor direksiyonubanghead

ne ise kafayı yemeden kimseyi üzmeden geldim meraya :) üstümde ne var gömlek kravat altta kumaş pantolon ayakkabılar boyalı ohhhh mis gibi sanki sözleşme yapacağım balıklarla:D montu çektim üstüme arabadan inerken idare edecek kadar balıkçı olduk mont sayesinde:thumb:

aldım malzemelri bi 10-15 dakiakada yayan yol teptikten sonra meraya vardım, hemen takımları kurup favori sahtemide ucuna iliştirdim başladım paşaları aramaya. reeling sağa at sola at oraya buraya derken 1 saat geçivermiş herhalde bunlar geçip gittiler kaçırdık düşüncesi ufaktan belirmeye başladı kafamda:rolleyes: bi çay bile ısmarlayamadık ya la güzelim paşalara dedim:D

10 dakika kadar ara verip evde haber bekleyen arkadaşlarla kısa bilgi paylaşımları yapıp dinlendikten sonra yedek oyunculardan birini sahaya sürüp maçın ikinci yarısına başladım.Yine sağ sol kıyı köşe neresi varsa deniyorum ileri gidiyorum geri geliyorum şurayıda deneyeseydim demeyeyim diye her aklıma geleni yapıyorumidk hiç kıpırtı yok tam zamanı sarıkanat lüfer falan gelsede heyecan olsa moduna geçmeye başladım artık levrekten umut yok anlaşılan bu akşam:( hani şöyle bi dişli binse inse heyecan olsa bari oda yok:(

bunlar kafamdan geçerkeeeeeen zınk makinenin kolu takılıveriyor :eek: sanki ben bu ağırlığı daha önce bi yerden hatırlıyorum:D ufaktan bi tasma atıyorum ki o da ne cırrrr işteeeee paşa oltada :D adrenalin tavan hadi bakalım çalış sar sar sarreeling balık kafa atıyor bir yandan kalama alıyor ama bende boş durmuyorum her fırsatta misinayı geriyorum düellomuz devam ediyor anlayacağınız:) ileride paşanın kuyruğunu görüyorum bir an yılan gibi kıvrılıyor ve suyun altında kayboluyor.yaklaşık 20-30 saniye sonra bir anda oltada boşluk hissediyorum aha misina koptu fikri geçiyor bir an zihnimden ama sarmaya devam ediyorum bir yandanda istediğin kadar sar artık:mad: ucunda anca sahteyi alırsın balık gitttiiiiibanghead banghead banghead

kaçan balık büyük olurmuş:) gitti koca paşa diye hayıflanıyorumcyrr ama yapacak birşey yok düello adildi bu sefer paşa galip geldi denemeye devamreeling ama düşen tansiyonu toplamak için bir iki dakika mola şart.moladan sonra çalışmaya devam tam paşanın iğneden düştüğü yerede bir atsammı acaba diyorum ama orda bişey kalmamıştır şapırtıdan boşver derken ellerim ilk kararı çoktan uygulamış atmış bile oltayı kaçtığı yere yakın bir yere düşüyor sahte.Daha bir tur sarmadan hamle geliyor patttt paşa oltada :eek: hadi hadi sar sar sarreeling başka balık olamaz bu daha sahte batmadı bile kesin levrek:thumb: hafiften kalama sesi geliyor güzeeellll derken daha 10 saniye olmadan yine boşluk aha gitti genebanghead banghead banghead

tamam levreği buldukta bunlar hiç çaya gelecek gibi değiller:D eeeee ne yapalım alternatifimiz yok at çek at çek 1-2 1-2 hadi hoppppp:thumb: ikinciden sonra keyim yerine geldi:) olmazsa olmasın kafayı yedim zaten:rofl: ama en azından suda balık var saatlercede sürse uğraşırım heyecan var aksiyon var sonuç yok onada umudum var :peace:

bundan 10-15 dakika sonra yine aynı civara atıyorum oltayı, bir iki tur sarıyorum ve yine bir ağırlık :eek: ama bu sefer tasma atmama bile fırsat vermiyor balık crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama ne crrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaklaşık 10 saniye hiç durmuyor crrrrr da değil ciuuuuuuvvvvvvv:jaw: bi dur da bizde kolu çevirelim azıcık kerata:laughing: bu sefer kaçırmamam lazım çünkü bu kadar kalama alan balık büyük olmalı hadiiiiiiiireeling balık durdu başla sarmaya gergin tut gergin kalama ayarı iyi tamam oynama hadi sar sar:D biraz sarıyorum arkadan yine crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz duruyor hemen başlıyorum sar sar sar hadiiiiiiiiiireeling böyle mücadelemiz ne kadar sürdü bilmiyorum ama saatler gibiydi sonunda artık balık kalama almayı bıraktı ve teslim oldu, bu sefer düelloyu ben kazanmıştım ve balık usul usul bana doğru geliyordu.Attığım yerde iki balık gidince nereye çıkaracağımı çoktan hesaplamıştım hemen balığı oraya yönelttim ve sudan çıkardım derkeeeennn aha sahtenin düştü balığın ağzından:jaw: o anda balığın üzerine nasıl atladım elimi solungaca soktum hatırlamıyorum, hatırladığım sol elimin bileğe kadar görünmediği ve balığı havaya kaldırdığım:first:

hemen yanımdaki battal boy poşete attığım balıkla düştüm dönüş yoluna, yol boyunca yer çekimi yoktu eve uçarak geldim ne trafik gördüm, ne insan :yo:

Sabırla okuyan herkese çok daha iyileri rastgelsin!

ekipman okuma v system, trio 40,ima,duo sahteler

2. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Maşallah çok güzel bir levrek tebrik ederim.

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

kardeşim eline sağlık raporu nezaman açıcaksın diye merak ediyordum ellerine sağlık daha güzelleri rast gelsin nasibin kısmetin hep açık olsun koşturmanın mükafatı helal olsun takrarları rast gelsin

4. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler Levent, harika bir balık. Afiyet olsun :)

5. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Masallah kardesim. Sen olayi astin iyice, harika bir kuzu, afiyet olsun, rastgelsin ;)

6. karadeniz57

karadeniz57 Sabri

Favori Kamış:
    Sportex Black Stream 20gr
    Favori Makine:
    Shimano ...
    maşallah!
    daha da MİNİMİNİleri nasib olsun :D

7. hakimsel

hakimsel mustafa

En İyi Avı:
    levrek 1,5 kg.
    Çok miniymiş bana sirkülere aykırılık var dibi geldi yazık olmuş :p

8. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Kardeşim tebrik ederim öyle güzel anlatmışsın ki kepçeyi kaptığım gibi yanına gelecektim :)

bizde levrek tuttuğumuz zaman tekrar görüşüceğiz dimi :):)

9. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    eeee hep biz tutacak değiliz ya. bak en büyüğünü sana bıraktık :)

tebrikler üstad. daha saros'a götürecem seni. sen asıl cümbüşü orada gör.
    iğnen keskin, bileğin kuvvetli, oltan suda olsun.

kal sağlıcakla

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Keyfin, heyecanın daim olsun. Daha güzellerine inşallah, harika anlatım için de teşekkürler Levent.:)

11. Preveze61

Preveze61 Ömer

Favori Kamış:
    Shimano Catana Cx 270 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Catana 30SFB
    Maşallah. Böyle bi balık tutsam almaya kıyamaz boynuna bi ip bağlar arada sevmeye giderdim herlade :DD

12. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    MAŞAALLAH BOĞAZIN MİNİMİNİ LEVREĞİ

Levent Kardeş merhaba.Maşaallah minimini levrek ile ağzımızı sulandırıyorsunuz.Allah daim etsin inşaallah.Sizlerden ufak bir ricam olacak.Minimini Levreği kandırmış olduğunuz sahtenizin marka , model , renk numarası ve uzunluğunu yazarsanız çok çok memnun olurum.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan İstanbul'lu Levent kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

13. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    minimini palazında çok büyükmüş yaff:D evlimiymiş sordunmu:D
    bu tür paşalar 2lide gezer:hungry: tebrik ederim harika bir paşa yakalamışsın:)
    devamına rasgelesin..

14. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Levent öldüm gülmekten :D:D:Dgüzel bir macera olmuş.paşa ile resmen sabah sporu yapmışsın.hakkaten çok güzel.böyle nadide balığın marmaradan yani istanbuldan raporlarını nadiren de olsa okumak inanılmaz hoşuma gidiyor.aman ne olur mera esnasında resim çektirme.malum 15 milyon:(patlatmayı geç taş üstünde taş koymazlar.artarak devamı gelsin üstadım eline sağlık hem güzel av hemde güzel anlatımın için.

15. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    gadir abeyyyyyy bak görüyonmu millet kol gibi levroları çekiyo biz burda puklu kefal kovalıyoz:laughing:

16. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    tebrikler levent on numara av güzel anlatım olmuş nice mini minilere inşallah

17. elixer

elixer Ahmet

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore
    Favori Makine:
    SA Fliegen
    Hocam naptın sen ***!? Tebrik ederim. Kullandığın misina ve ölçüsü nedir?

18. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Haaaayyy Maşallah Levent abim, süper bir paşa daha almışsın her levrek avın bir önceki rekoru egale ediyor, merakla bekliyorum bir sonraki levreğin hangi boyutlarda olacağını :D sen yakında granyöz falan avlarsın :D
    Raporu yine heyecanla ve büyük keyifle okudum abi, kaçan iki levreği okurken kalbim sıkışıyordu, gelen paşayıda okurken benim bile tansiyonum düştü hihi hihi kendim avlamış kadar mutlu oldum senin adına :thumb:

Daha da güzel avlar nasip olsun Levent abi, can-ı gönülden tebrikler :clap2: :clap2:

19. ellidokuz

ellidokuz Özden Abraş

Favori Kamış:
    okuma alumina 10-40 gr 2,40cm
    En İyi Avı:
    3850GR LEVREK- 47 cm LÜFERGİL- 58 cm zargana
    çok heyecanlı ve harika bi rapor, balık içinse çokta yoruma gerek yok sanırım :) tebrik ederim bol şanslar

20. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Vay maşallah Levent, süper paşa! :thumb:
    Tam ters köşe rapor olmuş, hikayeyi okurken özellikle fotolara bakmadım, en son satırı okurken bile fotolara kadar inmeden okudum bitirdim, ama bir yandan da diyorum "Allah allah minimini levrek nasıl böyle kalama alır bu kadar basar, bu da kaçıcak heralde du bakiim..." :D :D

Daha bir yıl bile olmadı, konuşurken boğazda böyle bir paşa tutma hayalin olduğunu söylemiştin, şimdi bildiğim kadarıyla ikinci paşa oldu bu :) İnşallah devamı da gelir kardeşim. Azminin ödülünü alıyorsun. :thumb: Daha irileri de gelir inşallah.