Sevgili dostlar; bu sabah hava tam balık havası gibi duruyordu.Aslında tam balık havası idi.Öğleye kadar bir balık avı planladım.Avlağa saat 07;30 gibi vardım.Alacalı,karacalı bir rapala taktım kısa bir atış yapayımda misinenin gamını alayım dedim ilk atış ve toplamaya geçtim,orta boy bir palamut atladı benim rapalaya. Biraz yağmur yağdı rüzgar lodos ,dedik bizim avlak balık yapacak ama yok saat 09,00 gibi iri sayılacak bir palamut daha benim sarı,beyaz rapalama geldi.İki boğaz yakışıklısı ile avı sonlandırdım.:hungry:
Kopruden karsiya gecerken bogaz sis altndaydi sabah... İse baslamak yerine teknede olmayi yeglerdim... Terbrik ediyorum...reeling
Ellerine Sağlık Kamuran Süper olmuş daha ne istiyorsun mübarek Süper gözüküyorlar kısmeti almışsın Dahada güzellerine rasgele Sevgiler
Güzel palamut vardı bu sene gerçekten tebrikler Bana rapala ile kısmet olmadı bu sene. Güzel raporlarla keyif alıyoruz sayenizde.
Tebrikler güzel balıklar yakalamışsınız.. Bence daha palamutun devamı gelecektir fena bir akın karadenizden doğru geliyor.. Havasına denk gelmek ve rapalayı tutturmak önemli baya seçiyor balık.. Birde balıklar anadolu yakasından mı avrupa yakasından mı yakalandı..
Tebrik ederim Kamurancım. Ben de dün 2 tane aldım. Sen şanslıymışsın, erken almışsın. Ben saat 15'e kadar boş at-çek yaptım.
Erdem ''Tebrikler güzel balıklar yakalamışsınız.. Bence daha palamutun devamı gelecektir fena bir akın karadenizden doğru geliyor.. Havasına denk gelmek ve rapalayı tutturmak önemli baya seçiyor balık.. Birde balıklar anadolu yakasından mı avrupa yakasından mı yakalandı..'' Teşekkür ederim Erdem balıklar Anadolu yakasında yakalanmıştır. Kerem ''Tebrik ederim Kamurancım. Ben de dün 2 tane aldım. Sen şanslıymışsın, erken almışsın. Ben saat 15'e kadar boş at-çek yaptım. '' Keremcim senin raporunu bu gün gördüm.Tekrardan tebrikler senin balıklar artık tonbik olmuş. Orhan abi ''Sevgili Kamuran kardeşim boğazın güzellerini tebrik ederim, afiyet olsun, sevgiler. '' Teşekkürler Orhan abi artık sizin oraya bunlar torik olur.