Merhaba sevgili balık avı net ailesi, Çeşitli nedenlerden ötürü uzunca bir süredir balık avına gidemiyordum. Avın özlemi ile yanıp tutuşurken, arkadaşlarımdan son günlerde gelen güzel raporların da etkisi ile bu sabah en nihayetinde boğaz kıyılarında ki yerimi aldım. Hedef balığım Palamuttu ve yaklaşık 4 saat süren yorucu bir uğraştan sonra güzel bir ava daha imza atabilmenin mutluluğu ile avımı sonlandırarak evimin yolunu tuttum. Ben bugün çok keyifli bir av ve gün geçirdim, bütün dostlarında en kötü avlarının böyle geçmesini temenni ediyorum. Avlak yeri : Tarabya Vilayet evi önü. Hedef balık : Palamut Av saati : 06,30 - 11,00 Hava : Yok denecek kadar az bir rüzgar. Sıcaklık 22-25 derece Kullanılan takım : Beyaz çapari ( 7 adet 1 numara iğneli, beyaz tüy yeşil ince simli) Karışık renkli çapari ( 10 adet 2 ve 3 numara iğneli, kırmızı,beyaz,yeşil,siyah,kahverengi alacalı bulacalı tüylü) ( Balıkları bu çapari ile aldım) Av sonucu : 3 adet 33-34 cm lik Palamut Sizi bu avıma ait fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum. Balığı tutmasına tuttuk da, şu ayıtlama işide olmasa tam süper olacak hani
Teşekkür ederim Murat, Daha güzel avların sana da nasip olmasını dilerim. Eğer Palamut avına da gidiyorsan, ilk fotoğraf daki çapariyi şiddetle tavsiye ediyorum
Abicim tebrikler.. Sabah bende orlardaydım ama o kalabalığı görünce hiç açmadım oltamı. Seni farketmem mucize olurdu sanırım İğne yere düşmeyecek cinstendi ortalık. Şansımı kalenderde denedim ancak bir sonuç alamadım. Teknedekilerin çok güzel çalıştıklarını gördük ama kıyıdan. Epey balık aldılar.
Ne guzel av.Devami gelir insallah.O kalabalik cok sinir bozucu olmustur ama degil mi ? Bilende geliyor,bilmeyende Rastgele...
Teşekkür ederim Ahmet, Vallahi o ne kalabalıktı öyle İstanbuldan duyan gelmiş resmen Ahmet ben kalabalığın en yoğum olduğu yere girmedim Tam olarak, vilayet evinin çay bahçesinin önündeydim Bir dahaki sefere muhakkak telefonlaşalım.
Teşekkür ederim Emrah, Daha güzellerini yakalayabilmen dileklerimle Malesef kalabalığa yapacak hiçbirşey yok Çok sakin ve sabırlı olmak şart, yoksa güzelim tatil ve balık avı sevdası resmen işkenceye dönüşüyor.
beni mutlu eden bir pazar raporu daha...hafta sonları raporlarını dört gözle bekliyorum...tebrik ederim...afiyet bal şeker olsun...
Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni Katıldım ama bir süredir forumu takip ediyordum güncel raporlardan etkilenerek yarın palamuta çıkmaya karar verdik. Şu aralar Revaşta olan avlak'lar nerelerdir acaba yardımcı olursanız sevinirim saygılar. Semih
serbülent abi çok güzel bir av yaşadığın telefonda sesinden belli oluyordu. sabah benimde niyetim sana katılmaktı . akşam seni arayacaktım fakat çok sevdiğim babam saydığım naci amcamın kayınvalidesinin vefat haberi gelince planım iptal oldu. aslında dün yaptığım tekne organizasyonunu seninde içinde dahil olman adına pazar gününe alacaktım fakat kaptan pazar günü için başka bir ekibe yer ayırdığını belirtti. umarım birdahaki sefere beraber yine güzel avlar yapabiliriz. ben güzelim renkli çaparimi teknede unuttum. onu almaya çalışıcam olmadı bir takım daha yapıcam elimde volkan abimle beraber aldığımız renkli köstekler mevcud. tekrar tebrik ediyorum abi umarım haftaya da daha bu balıklardan bulabiliriz.
Aynen Sağdan soldan elime ne geçtiyse donattım bedeni, kimi iğneler 2 kimisi 3 no renkler ise tam bir cümbüş
Sevgili Engin, Öncelikle Naci amcamıza başın sağolsun diyor ve Merhumeye Allahtan (cc) rahmet, yakınlarına sabır ihsan eylemesini diliyorum. Malesef bir haftadır planlamamıza rağmmen bu hafta sonu bir türlü senle beraber avlanamadık. Artık önümüzdeki hafta sonuna yapacaz birşeyler. Ben de seni sabah arayacaktım lakin geceden İskorpit planını bildiğimden rahatsız etmek istemedim.