Sabaha karşı rüzgar sert akıntı saglam ama balık çok nazlı....tedbiren önce vaniköyü denedim oradada önüme denizin yüzeyinde aşırı pislik çıktı..ilk rapalamı suya attığımda balık almama rağmen vaniköyden ayrıldım eski mekanıma geçtim..bütün arkaşlarım orada yerini almışdı zaten zor şartlar altında keyifli bir gece gecirdim diyebilirim ama üzülmeye başladım desem yalan olmaz çünkü finale dogru yaklaştığımın farkındaydım..artık balık eskisi gibi bol degil ve daha zor şartlar altında daha çok rapala seçerek yakalanıyordu... Gecenin bi diger güzel olayıda artık kıyı şeridi boyunca heryerde karşıma balıkçılık forumlarında dostlar çıkıp sizi tanıyorum siz haldun değilmisiniz demeleri ve tebrik etmeleri ..sizin sayenizde burdayız balık yakalayamasakda bu olayı tatmak büyük zevk demeleri beni müthiş sevindiriyor.... sanırım bu rapordan sonra son bir kere daha gidicem gibime geliyor gerçi ben uslu durmam balık karadenize dogru akıyor ama peşlerindende gidebilirim rapor ayrıntıları: yine 25 gram kurşun,su üstü rapalası x rapin seri 13 , 0.22 beden misanasi ninja marka ...
Tebrikler Birşey sormak istiyorum yaptığınız takım normal 140 grla hazırladğımız sahte takımı ile aynı mı?Yani klipse kurşun ve bir bedene bağlı sahte mi?Anlamak istediğim uzağa gidiyor mu ve akıntı çok sağa ya da sola götürmüyor mu? Yardımcı olursanız yarın ben de bir ara bu yöntemi deneyip ögrenmek isterim teşekkürler
son çekilen sarıkanat,çinekoplar Haldun arkadaşımızı tebrik ediyorum.Biz 2 arkadaş KOCAELİ 'nin Gebze ilçesinden Kuleli tarafına balığa geliyoruz.19Mayıs sabahı 03:00 'da yine boğazdaydık.Vermiş olduğunuz Vaniköy 'e uğradık,fakat sizi tanıyamadık.Güneş gözlükleriyle yan çekilmiş fotoğrafınızdan dolayıdır,Şu an son göderdiğiniz fotoğraftan sizi gördüğümüzü hatırlıyorum.Toplam 10 adet balık vardı..bu sabah arkadaşlar yine gittiler fakat sadece 1 balık alabilmişler,muhtemelen artık son demleri.Bundan sonra sizin vereceğiniz tiyolarla yola devam edeceğiz.sakın ola sezonu kapatmayın.Sitede takipçiniz olacağız.Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.
Haldun kısmetin bu kadarmış böyle bir havada ve akıntıda bunada şükür demek lazım bir dahaki avının bereketli geçmesini dilerim rastgele
Tebrikler..Güzel balıklar.. Boğaz dan sonra sola izmit körfezine kışkışlayın birazda bizde tanışalım arkadaşlarla
selamlar kardeş yanına gelip tebrik edecegim gebzeli balıkçılar hayırlı balık avı diler selam ederler
diger raporlarımı okusaydınız ozaman tanıyabilirdiniz resimlerden neyse saglik olsun biz o gece 3 kişi 40 parça alabildik yarısını mangalda hallettik bu raporumda ise kardesimle 8 parca alabildim arkadaşlara hediye edip eve döndüm ..neyse baska sefere artık evet balık iyice kesildi hatta sezon bitti diyebiliriz...baska formuller bulucaz artık bakalım rastgele size hocam balıklar sizindir tşkler inanın benim gibi insan sayısı çok ama nedense paylaşım yapmıyolar beni fazla büyütmeyin gözünüzde ben acemi sayılırım bu insanların yanında inanın...