Merhaba arkadaşlar, dün Boğaz'ın azgın(deli akıyor) sularından 25, 26 cm boylarında sarıkanatlar (çinekop mu demeliyim) almayı başardık. Benim payıma 3 tane benden daha becerikli arkadaşıma da 10 tane düştü. Hava soğuk balık yok diye evde oturan arkadaşlarımın haberi olsun. Salina 3 parça, Raw II 80, 028 misina, 185 gr. kurşun, FC sahte bedeni, değişik renk ve boyda sahteler. 4 takım ilişkene kurban verildi. free image hosting
Hocam tebrikler. kusura bakmassanız bu 185gr kurşunu nerden buluyorsunuz ? kendi imalatınız mı yoksa teşekkürler
Fethi abi tebrik ederim, ardarda dişliyle ilgili güzel haberler geliyor... C.tesi günü bende dişli peşinde koşabilirim bir ihtimal Daha niceleri rastgelsin abi, afiyet olsun :thumb:
Boğazdan gelen dişli haberleri mutlu ediyor. Haftasonu planları bozup , işleri ertelesekte olta mı açsak ne yapsak bilemedim
TEBRİKLER NE ZAMAN DİŞLİ GÖRSEM VUCUDUMU BİR MÜTLULUK KI SORMAYIN .AFİYET ŞEKER OLSUN BOYLE RAPORLARIN DEVAMINI DİLERİM .
Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. 3 balıkla rapor olur mu diye düşünmüştüm oluyormuş. Bu öğlen işe gelirken aynı mekandan geçtim, sordum arkadaşlara tek balık çıkmamış, bunun üzerine rapalayı bırakıp istavrite çapari yapmaya başlamışlar. Belli ki istavrit de seyrek, yalnızca 3 istavrit gördüm. Bu da balıksız avlak raporu. Hepinize rast gelsin, hem balığın güzeli hem de insanın.
Abi rapordaki asıl mesele av sırasındaki hissiyatı, keyfi, edinilen bilgileri paylaşmak, bu nedenle av sonunda kovadaki balık sayısı ve çeşidi hiç önemli değil bence :thumb: Önemli olan o avdan hatırda kalanları paylaşmak... Seninde bu raporun bize hala bazı meralarda dişli avlanabileceğinin birkez daha kanıtı oldu paylaşım için teşekkürler...
Ersin e kesinlikle katılıyorum. Sonuçta biz bu işi hobi olarak yapıyoruz. Amaç hobimizi yaparken aldığımız hazdır . Ha , balık olursa oda işin kaymağıdır
boğazda hala sarıkanat lüfer olması gerçekten tuhaf mayıs haziran gibi istanbula geldigimde kesınlıkle bir av yapıcam bogazda raporlarınız devamını dilerim