Merhabalar Balıkavı sevenler, Dişliler oldukca istesiz yeme vuruşlar yapsada bu geceki avımda azda olsa birkaç dişliyle evin yolunu tuttum. Kullanılan yem :İstavrit fileto Takım : Hırsızlı zoka Yer : İstanbul boğazı
Balıkların karınları patlayacak gibi. Bu yem bolluğunda oltaya isteksiz gelmeleri normal. Buna rağmen iyi iş çıkarmışsın, tebrikler.
Teşekkür ederim Mahir abi midelerinde pek birşey çıkmacı Lüfer var sanırım balık istekli hamle yapmıyor yemik küçük küçük ısırıp kaçıyor o nedenle seri saldırılar yapmıyor. O an aldın balığı aldın yoksa elveda zaten bir lüferi gördüm gümüş kovalarken ondan sonra balık tamamen kesti lüferi alsak balık yapardı yine ama oda oltaya gelemedi bir türlü
Az da olsa birkaç balık deyince 2-3 zannettim ama 10 tane nedir abi. Dün 19:00 dan beri sırasıyla Arnavutköy-Yeniköy-Arnavutköy-Galata-Sarayburnu-Galata arası 07:00 ye kadar mekik dokuduk. Yapraktan başka bir şey yok. Bide millet işi gücü bırakmış yaprakla uğraşıyor. Gelen yaprakları gözlerine sokar gibi atıyoruz utanırlar belki diye ama yok, yazık günah başka bişey değil. Avlarınız daim olsun hep böyle besililer olsun Tebrikler.
Tebrikler bu yoklukta gayet bol ve güzel bir av Bizeda nasip olur inşallah. Avınız daim balığınız bol olsun...
Sağolasın kardeşim bizde tuttuğumuz yaprakları atıyoruz büyüdü gel demeyide unutmuyoruz tabi darısı başına artık...