ÖNCELİKLE MERHABA , BİLİYORUM ÇOK SORU SORDUM AMA KUSURUMA BAKMAYIN , 5 senedir balık tutuyorum , kefal ve istavrit haricinde balık tutmadım o yüzden sorular soracağım , haftasonu balığa gitmeyi düşünüyorum , sizce eminönümü iyi sarıkanat yapar yoksa , boğaz arnavutköymü ? kullanıcağım takım ne olmalı , bu hafta eve balıkla dönmek istiyorum
Dişli konusunda tecrübesiz olduğun varsayımı üzerinden konuşuyorum yanlış anlama lütfen... Haftasonu için bahsettiğin iki yer de senin için uygun olmayacaktır. Yani uygun olur olmasına da bu büyük keyiften soğuyabilirsin. Bahsettiğin iki mera da istanbul'un en güzel balık yapan yerleridir. Ama malesef haftasonu müthiş kalabalık olacaktır. Üstelik gerçekten balık avlamak için değil de skor tutkunları bohçacılar da bol bol olacaktır ve seni büyük ihtimalle üzeceklerdir. Benim tavsiyem nerede oturduğuna bağlı olarak daha yakın bir merayı tercih etmen. Eğer Galata yada Arnavutköy konusunda tecrübeli tanıdığınla gitme ihtimalin var ise çekinme tabi... Rastgelsin.
Anladım kalabalık oluyor , hafta içi gitsem , mesela gelcek cuma günü , yine aynı kalabalık olurmu , birde saat kaçta gitmeliyim , rapalaya kurşun kaç gram takabiliriz hocam
Bu aralar kalabalık hep var.Hafta içi hafta sonu ayrımı kalmadı nerdeyse Balık bu aralar bol olduğu için her saatte verimli avlar yapılıyor.Kurşun ağırığı konusundada(boğaz için söylüyorum) çantanda 100-115-125-140-150-170-hatta 185 gram kurşun bulunmasında fayda var.Akıntıya ve diğer oltacıların kurşun ağırlıklarına göre kurşun kullanman iyi olur.Bol avlar.