bojin dynemaa

Konu, 'Misinalar' kısmında lombardo tarafından paylaşıldı.

1. lombardo

lombardo TOLGA

Arkadaşlar gitti gidiyor kom da, bojin marka yüksek kalitede dynema satılıyor. muhtemelen çin malı, fiyatı uygun görünüyor. fakat kalitesi hakkında bir şey bilgimyok.
    Acaba kullanan varmı? Tecrübe eden veya bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

teşekkürler.

2. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag
    Selam :)

Dynema kullanacaksanız, kesinlikle ucuz ve bilinmiyen markalar almayın, birkaç kullanmadan sonra dynema bu muymuş diyerek çöpe atarsınız... Bu birçok arkadaşın yaşadığı bir durumdur.. Muhakkak parmaklık kullanın...

Önerim, Berkley serilerinden herhangi birini seçmenizdir, alternatif olarak ta spiderwire olabilir.. Sahilden yemli avlanacaksanız dynema ideal bir seçimdir ( yalnız makinayı sararken kamışınızı oltanın geldiği yöne tutarak, kamış porselenlerinize binen yükü minimum a indirin, zira porselenlerinizi, bilhassa en uçtakini keser. Olmadı birkaç tane yedek uç porseleni takım çantanızdan eksik etmeyin ) 0,06 veya 0,08 sizin için ideal olacaktır. Dynemanın makinenin makarasını tamamen doldurmamasına özen gösterin, Bir de ilk atıştan önce dynema yı ıslatın. Senelerce kullanırsınız, ve bir daha da monoflament misina asla sizi tatmin etmeyecektir... Rasgelsin:)

Son düzenleme: 21 Kasım 2008
  3. lombardo

lombardo TOLGA

teşekkürler

Makinalarımdan birinde sufix dyneema sarılı , diğerlerinede sarmak istiyorum . Bu sebeple ucuz dyneema arıyorum. Malum , iyi dyneemalar çok pahalı.
    Bu arada çin malı(hammadesi alman) bir dyneema buldum. 1200 metresi 25 dolar. % 100 dyneema. sipariş ettim . bakalım test edelim sonuç iyi olursa topluca getirtip kullanırız. markası Saratoga shadow strike.

Tavsiyeler için teşekkürler.

4. Hisardadan Levent

Hisardadan Levent LEVENT

Favori Kamış:
    shimano twin poer 4000 fb kamış:Antares 300 kısa katlanan
    En İyi Avı:
    Antenli Mercan
    Merhaba tolga kardeşim dynama ip misinalarla ilgiliyardım istiyorsun sana önerim Elite ipmisina silkmark ve bojin bunları ben kulanıyorum ve satıyorum verdiğim bütün arkadaşlar cok memnun yanuz benim sana önerim bunları kıyı avında kullanmamanniye nersen sonuşta senin dediğin gibi palı olması ve cok takılması genelde ip misinalar sırtı avında ve tekne avıda iyi bir radıman veriyor tabiki makinada olması gerek çünkü elle avda elline oturması bu önerdiğim dynama iplerin fiyatı .15 .25 arası

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 22 Kasım 2008
  5. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    sipariş ettiğiniz dyneemayı buldugunuz internet adresini yaabilirmisiniz? fiyat cok uygun geldi..... şimdiden tesekkurler

6. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Bojin örgü misinayı turna avında kullanıyorum...Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım...Üretici firmanın çeker değerlerini ölçtürerek gerçek değerlerini misina ambalajına yazdırdığını biliyorum...Denizde deneme fırsatım olmadı kullananlar varsa izlenimlerini paylaşırlarsa memnun oluruz....Saygılarımla....

7. ozan

ozan Ozan

8. lombardo

lombardo TOLGA

doğru !

Evet yukarıda arkadaşın verdiği satıcıdan aldım.

umarım iyi çıkar.