Arkadaşlar gitti gidiyor kom da, bojin marka yüksek kalitede dynema satılıyor. muhtemelen çin malı, fiyatı uygun görünüyor. fakat kalitesi hakkında bir şey bilgimyok. Acaba kullanan varmı? Tecrübe eden veya bilgisi olan lütfen yazabilir mi? teşekkürler.
Selam Dynema kullanacaksanız, kesinlikle ucuz ve bilinmiyen markalar almayın, birkaç kullanmadan sonra dynema bu muymuş diyerek çöpe atarsınız... Bu birçok arkadaşın yaşadığı bir durumdur.. Muhakkak parmaklık kullanın... Önerim, Berkley serilerinden herhangi birini seçmenizdir, alternatif olarak ta spiderwire olabilir.. Sahilden yemli avlanacaksanız dynema ideal bir seçimdir ( yalnız makinayı sararken kamışınızı oltanın geldiği yöne tutarak, kamış porselenlerinize binen yükü minimum a indirin, zira porselenlerinizi, bilhassa en uçtakini keser. Olmadı birkaç tane yedek uç porseleni takım çantanızdan eksik etmeyin ) 0,06 veya 0,08 sizin için ideal olacaktır. Dynemanın makinenin makarasını tamamen doldurmamasına özen gösterin, Bir de ilk atıştan önce dynema yı ıslatın. Senelerce kullanırsınız, ve bir daha da monoflament misina asla sizi tatmin etmeyecektir... Rasgelsin
teşekkürler Makinalarımdan birinde sufix dyneema sarılı , diğerlerinede sarmak istiyorum . Bu sebeple ucuz dyneema arıyorum. Malum , iyi dyneemalar çok pahalı. Bu arada çin malı(hammadesi alman) bir dyneema buldum. 1200 metresi 25 dolar. % 100 dyneema. sipariş ettim . bakalım test edelim sonuç iyi olursa topluca getirtip kullanırız. markası Saratoga shadow strike. Tavsiyeler için teşekkürler.
Merhaba tolga kardeşim dynama ip misinalarla ilgiliyardım istiyorsun sana önerim Elite ipmisina silkmark ve bojin bunları ben kulanıyorum ve satıyorum verdiğim bütün arkadaşlar cok memnun yanuz benim sana önerim bunları kıyı avında kullanmamanniye nersen sonuşta senin dediğin gibi palı olması ve cok takılması genelde ip misinalar sırtı avında ve tekne avıda iyi bir radıman veriyor tabiki makinada olması gerek çünkü elle avda elline oturması bu önerdiğim dynama iplerin fiyatı .15 .25 arası
sipariş ettiğiniz dyneemayı buldugunuz internet adresini yaabilirmisiniz? fiyat cok uygun geldi..... şimdiden tesekkurler
Bojin örgü misinayı turna avında kullanıyorum...Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım...Üretici firmanın çeker değerlerini ölçtürerek gerçek değerlerini misina ambalajına yazdırdığını biliyorum...Denizde deneme fırsatım olmadı kullananlar varsa izlenimlerini paylaşırlarsa memnun oluruz....Saygılarımla....
arkadaşımız sipariş verdiği yeri bilmiyorum ama sanırım bu satıcıdır site ebay http://stores.ebay.com/caapaa_W0QQfrsrcZ1QQfsubZ352730016QQtZkm