Merhabalar. 30 kadar sahte, çeşit çeşit boy boy, renk renk silikonlarımı, jigheadlerimi koyabileceğim, bol gözlü sağlam bi çanta arıyorum. Fiyat 50-60 tlye kadar çıkabilir yeterki aradığımı bulayım. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim. Rastgele...
Şimdiye kadar gördüğüm en kolay ve en işlevsel sahte kutusu. 3 tane alsanız 36 adet den fazla sahte sığdırırsınız. Su tahliye kanalları sayesinde avlardan sonra yıkayıp kolayca suyu süzebilirsiniz...
Teşekkürler. Bu kutudan bende de var. Lakin bunun gibi işlevsel ama daha büyük bi kutu arıyorum. Kutuyu kaldırdımmı tüm sahteler benle birlikte gelecek. Bende sizin gibi düşündüm ama 3 tane sahteler için 2 tanede silikonlar için almama gerekecek bu kutulardan kullanırsam. Yokmu daha büyüğünü bilen?
selam mehmet bey bende sizin profilinizdeki sırtınızdaki çantayı merak ettim şu an ben bunu aldım içindeki kutuların içleri bölme bölme onları kesmeyi düşünüyorum http://www.anadoluavmarketi.com/u-dft_balikci_takim_ve_malzeme_cantasi__-3349.html
http://www.avmarketi.com/asp/product/6311/MANO-SEFFAF-ORGANIZER-KUTU-13 Bu organizerlerden aldım 3 adet. Bütün malzemelerimi sığdırdım. Levrek için ayrı turnaya ve sazana ayrı ayrı takımlar hazırladım. Gözleri boyut boyut değişiyor fırdöndülerden sahtelere,kurşun, mepps vs.. Gruplandırarak hazırlayabilirsin. yerde kaplamıyor. En yakın 4M migrosa git tanesi 5 lira. Resimdekinin birebir aynısı...
Lineaeffe, böyle birşey arıyorsun sanırım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Kadir abi sen bu kutuyu arkadaşa ver istersen. Sana biz senin sahteler için büyükçe bir valiz alalım...
O normalde fotoğraf makinemin çantası idi. Daha profesyonel bir şey alınca bu şekilde değerlendirdim. Gayetde güzel oldu. 2 kutu ve ek gözleri sayesinde yedek kafa, misina, pense, Kancalar, slikonlar vs hepsi yanımda.
darthvader61, Epeydir önerdiğin tarzda rapalaları ayrı ayrı muhafaza eden bir kutu arıyordum. Decathlon'da bulmuştum ama fiyatı 30 tl civarlarında olduğundan almamıştım. Bundan iki tane sipariş ettim (gerçi 3 tane sipariş etseydim diye pişman oldum sonradan) ve sanırım bugün yarın elime geçer. Teşekkürler.... stanlyy, Fırdöndü, klips vs doldurduğum belki 20-25 yıllık bir kutum var. Bunu emekli etmenin ve önerdiğin bu kutudan almanın vakti geldi sanırım...
Abi Decathlon'da aynısına 15-30 lira yazmışlar. Diğer mağazalarda bulamazsan ben Çayyolu'ndayım, bizim burada ki Migros'ta halen vardı alırım istersen senin için...