bu çarşamba gecesi bursa dan yola çıkarak kızıl ırmak ın ,yolunu tutacağız.bu ziyaret 3 gün kamp kurarak hem av hem akraba ziyareti olacak.umarım kızıl ırmağın bol çeşitli canlılarından(Turna,bıyıklı,yayın,levrek,kasna,sazan) ve manzaralarından bir kaç kare yakalayıp sizlerle paylaşmak nasip olur.şimdiden herkese allahaısmarladık diyorum.iyi şanslar dilemeyi unutmayın
Melih kardesim, bak ben size ve arkadaslarınıza bol sans diliyorum. Unutmuyorum. Umarım siz de, gidis degilde, donusu, İzmir yolu uzerinden yapmayı unutmazsınız. Yolda bekliyor olacagım sizi. Pardon sizi degilde, avlarınızı.hihi hihi Rasgele kardesim.
Bol şanslar Melih. Sanırım bazı bölgelerde Turna balığıda var.Belki kısmetinize oda gelebilir. Sevgiler
inlallah tutarız da sizde görürsünüz tevfik abikaçarı yok ama kısmet yinede.biziiiii de görmüşşş olursun geçersek izmir yolundan
teşekkür ederim abi inşallah. güzel şeyler paylaşmak nasip olur burda..inanın ki bu siteye üye oldugumdan beri daha çeşitli yerler gezip daha çeşitli avlar yapma arzzusu başladı içimde paylaşım için sabırsızlanıyorum
vedat abi öncelikle teşekkür ederim.valla yazmayı unutmuşum onu olmazmı turna da var gittiğimiz yer turna yatağı inşallah oltamızı o da ziyaret eder.hemen düzeltme yapıyorum konu başlıgı altında onu da ekliyorum şimdi