dün ögleden sonra başlayıp pazar sabahı sonlandırdıgımız avdan bir kaç kare. avımız balık açısından pek tatminkar geçmesede aydın(nidya 78 ) bir seferde tek igneyle deniz yıldızı yakalama rekorunu kırdı sahilde yunus ( yunisef) ve yasin le karşılaştık. yıldızlar aydın ve yasin tarafından denize iade edildiler dün hava öyle sıcaktiki sanırım balık derinlere kaçtı. her zaman müsbet sonuç aldıgımız karagöz meram bile çok sakindi dün gece. bu da benim baş belam tam 4 tane karagözümü çaldı az sonra yola çıkıyorum bir hafta sonra görüşmek dileğiyle. yaşasın tatiiiiill bu arada, bogazda izmarit başladı bilginize
Ercan tebrikler kardeşim en azından evde yanmaktansa bir nebze evden daha serin olan deniz kıyısında geceyi geçirmişsiniz dün gece bende sabaha kadar sarayburnunda idim inan sarayburnu bile sabaha kadar hiç esmedi ter üstüne ter attık gerçi biz iyi balık yakaladık keşke oralara gelseymişsiniz bu arada yolun açık olsun iyi eğlenceler
Deniz yıldızları da, başının belası da çok güzelmiş. Zaten balık bulsaydın şaşardım, sana ya uzaylılar, ya su samuru ya da işte görüldüğü gibi, en iyi ihtimalle deniz yıldızı rastlar. Balıktan başka herşeyi buldun denizde nerdeyse, epey renklendirdin siteyi. Belki tatilde kırarsın şeytanın bacağını belli mi olur. İnşallah güzel bir dinlence zamanı geçirirsin ve inşallah oltana torfeyi alırsın bu defa. Hayırlı yolculuklar dilerim.
Tebrikler Ercan, Balık olmasada Denizyıldızı ile tebliği yoklama çabalarını ayakta alkışlıyoruz Arada balıkta gelseymiş, tam olacakmış ama KISMET.. bir daha ki sefere. Rastgelsin.
selamlar abi sarayburnunun durumunu biliyorum oralardaydık zaten. gece bir gibi çinekop sevdası bastı birden bogaza gittik,iyikide gittik. sabaha kadar püfür püfür esti çinekop rekoruda yunusda bu arada. herkez boş çekti yunus 5 çekti
yok valla bu sefer ben birşey yapmadım her şey aydının başına geldi. ne yapsın adam''körle yatan şaşı kalkar'' misali onada bulaştırdım güzel dileklerin için teşekkür ederim site olara sizler benim hayatımı renk kattınız ve iyiki varsınız sevgiyle...
tebrikler ...ercan yunus bana mesaj atmış ama ben işteydim...gece neyse tebrikler ve bende o yunusun çinekop işini anlayamıyorum
sizin başınız deniz yıldızları ile benim başımda midyeler ile dertteydi güzel av olmuş sizin için hadi hayırlısı...arkadaşlar ne zaman çıkacak izmarit, mırmır kocaeli de?
Ercanım hayırlı tatiller dilerim. Kim ne derse desin bu sefer işlem tamam. Taa geçen haftadan duasını yapmışım hiç endişe etme. Avlağında hangi balık türü varsa en güzelini, en iyisini livarına alacaksın inşallah. İstanbul'da iken karar vermiştin samuru bulup resmini çekeyim diye ancak saklandı ne hikmetse. Belli mi olur bakarsın, orada rastlarsın fotoğraflarsın. Selamlar.
Tek iğneli takımla 10 deniz yıldızını çekerek bu konudaki rekoru kıran benim . Balık olmasada güzel bir geceydi. Malesef avın sonunda o resimde görülen kamış-makineyi (lineeffe oyster cast 4.20 + okuma bluehawk) orda unutup 10 dkk. sonra geri döndüğümüzde uçmuş olduğunu görsekde güzel bir gece yaşadık. Ercan sana iyi tatiller sen gelene kadar bende biraz ara veriyorum
Aydın, rekorun için tebrik ederim. Dahasına rast gelsin diyeyim mi? Sanki sende mi gidecektin? Vaz mı geçtin ne oldu? Takımı çaldırdıktan sonra elin mecbur ara vereceksin.
ercan sen gene şanslıymışın be kardeş ben her ava gittiğimde birkaç tane deniz hıyarı takılıyor oltama
Sevgili Ercan bunlarda senin çoğalmayan karagözlerin olsun . Bu arada tatilin tadını bol bol çıkar her zaman elimize böyle fırsatlar geçemiyebilir.
Dün Ercan'dan haberleri aldım. Tatilde balıklarla arası süpermiş. Ne tuttuğunu yazmıyacağım kendisi konu açacaktır.