Arkadaşlar İst/Sultangazi'de ikamet ediyorum. Bu sabah şafakta bolluca imrahor tarafinda turna iyi olduğu söylendi. (gecen hafta sazlıbosnada gittiğimde) Şimdi ben oraya hiç gitmedim. Giden bi arkadaşımız varsa yazabilirmi. Bolluca imrahor arasında nerede inecem. ( adam bana sol taraftaki göle gitcen dedi.) durak filan bilgim yok.. Nasıl bi yol izlesem. Sabah 5:00 da cebeciden kalkan imrahor otobüsüne bincem nerede ineyim ??.. .. Gece 02:00 ye kadar pc başıındayım, teşekkürler.
arkadaş ilk once bı selam versen nasıl olur.Yoldan gecerken selam vermeden yol sorsan adamı doverler.Merhaba vsvs demek bu kadarmı zor.
selam vermemesi ayri bir konu ancak burasi bir forum, size ne oluyor ki kalkip hic usenmeden `arkadaş ilk önce bi selam versen......vs` yazarak ortamı geriyorsunuz????? Sizin mesaj sayınız fazla olabilir arkadaş da yeni olabilir ancak herkez birbirine saygi göstermeli altınok arkadaşim...
bana ne oluyor anlatayım bu forum da kurallar vardır bu kurallardan bazıları ıse yenı uyelerın ılk once kendılerını tanıtmaları ıstenmektedır.Konular arasında tanısalım bolumunde sızde göreceksınız.Konuyu acan arkadasa soyledıklerımın hepsi sizin içinde gecerlı o halde.Sızde ılk once kendınızı tanıtacaksınız herkesın yaptıgı gıbı ondan sonra konu acıp bırseyler soracaksınız.Daha ılk mesajınızda bı sıteye ve uyelerıne hıç bır katkı yapmadan hıcbır faydanız dokunmadan bırseyler ısteyemessınız.Bu form a sızın gıbı gunde 200 kışı kayıt yaptırıyor ılk mesajları bırseyler sormak sonra ıstedıklerını aldıktan sonra ılk ve son gırıs.Bılmem anlatabıldımmı.Şimdi lutfen herkes gıbı sızde kendınızı tanıtın.Aksı halde bu form da sızı kımse dıkkate almaz sorularınıza cevap vermez ve fransız kalırsınız.
sewgili arkadaşım bence biraz sakin sakin yaz... sözlerin yalnış anlaşılabilir. elbette yeni üyeler kendini tanıtması bir forum kuralıdır. ben bu forumda ilk msjımı yazdığımda bende slm vermemeiştim bana direk hoşgeldin dediler sorumu yanıtladılar. sonn söz olarakda msj ayarlarımı yapmamı ve tanışalım bölümüne konu açmamı istediler.. böyle hoş bi karşıladan sonra bende balıkavınet daimi üyesi oldum ... ama benide senin arkadaşa yaptığın azarlar gibi uyarsalardı bidaha girmezdim. arkadaş 1. mesjında slm vermemeyi öğrenememsi suç deil .. ama senin 70. msjında hala hoşgeldin demeyi öğrenememn daha kötü.. herkese rastgele... konuyu uzatmaya gerek yoktur aramıza hoş gelmiş yeni arkadaşımız. umarım av raporlarını resimlerini ve hikayelerini bizimle paylaşırsın dostum ...sağlıcakla kal