Arkadaşlar Amca Bey göletinde belli bir ücret karşılığında Alabalık avcılığı yapıldığını duydum.Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
http://www.facebook.com/pages/BOLU-AMCA-BEY-GÖLÜ/153757731378143 bu sayfa da telefon numarası var arayıp danışabilirsiniz
Biz tutalım diye salınmış balıkları ücret karşılığı avlamak accık ters gibi geliyor bana. Satın almışım gibi oluyor..
Bolu'dan selamlar.. Öncelikle Amcabey göleti tamamen özel bir göldür, ve içine satın aldıkları balıkları atıyorlar, daha önceleri sazan çoktu şuan varmı bilmiyorum ama artık somon olmuş alabalıklar çıkıyor 50 ila 60 cm'lik alabalık çıkıyor, bu yeni sistemde hiç gitmedim ama kişi başı 15 tl verip istediğiniz kadar avlanabiliyorsunuz. Yakın bir zamanda gitmeyi planlıyorum daha ayrıntılı bilgiler vermek üzere...
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Türkiye'de bir özel avlak olması gerçekten çok heyecan verici. Acaba gölün büyüklüğü nasıl? Ufak bir gölet gibi mi? Konumu nedir Bolu'ya göre?
Bolu'nun merkezinde sayılır valiliğe 10-15 km var yada yok. Büyüklüğünü göstermek için şöyle bir çalışma yaptım sizin için umarım açıklayıcı olur. gölün en uç noktaları 280 metre Bolu dan Gölcük'e (Göl Olan gölcük ) giderken Gazelle otele yaklaştığınızda oradaki esnafa sorup öğrenebilirsiniz. Buralara uğrarsanız size seve seve yardımcıda olurum Açıkçası avcıları heyecanlandıran ve yavaş yavaş ismi yayılan bir göl. Buda başka bir fotoğraf Çıkan alabalıkların büyüklüğü
Abi çok teşekkür ederim gerçekten. Ben bu göle bu baharda mutlaka ziyarette bulunurum. Fly Fishing yeteneklerimi de sınarım hem . Orda sabahlamaya müsaade ediliyor mu acaba? Geldiğime değmesi lazım tabii . Eğer isterseniz beraber avlanırız bir gün burda.
Tabiki, Gelirseniz haberim olsun beraber avlanırız, fly olayını çok merak ediyorum, sabahlama konusuna gelirsek onuda ayarlamaya çalışırım. Ama burası Bolu hiç bir yerin soğuğuna benzemez o yüzden yaz olması lazım mutlaka
Biz geçen sene gittik buraya. Bu gölette bir yarışma vardı ve biz de Bolu taraflarında av yaptıktan sonra buraya uğradık. Çok buyuk değildi ve o gun verimsizdi açıkcası. H.sonu giderseniz çok sayıda mangalcı var, ayrıca çoluk çocuk olta atıyor ve sizin keyfinizi kaçırıyor. Hele hele ki oltasını yemli atıp da mangala dalanlar sebebi ile karışan olta takımları da işin cabası! Tavsiyem rahat atış için iskelenin karşı kıyısını tercih edin ve yanınızda kasık çizmesi götürün. Karşı taraf sazlık bölgelerle dolu ve buralardan kimse atış yapmıyor. Oraları deneyebilirsiniz. Rast gelsin.
Bolu'nun soğuğuyla geçtiğimiz yaz tanıştım. Tersi çok pis gerçekten. Tamamdır Abi. İnşallah diyelim . Bir kaç ay sonra görüşmek üzere.
Evet Bolu şuan kar-buz.. Balıkların da minimum enerji harcama modunda olduğunu düşünüyorum. 1 mayısta canlanır heryer
Geçen sene 1 haziranda oradaydık. Akşam polarlar ile oturmuştuk, harikaydı ama. hala aklımızda ve bu sene yeniden geleceğiz oralara. Kesinlikle cennetin kopyası oralar
Burası özel avlak arkadaşlar erkin arkadaşımızın dedigi gibi zaman zaman çiflik alabalıgı bırakılıyor ayrıca sazan ve hollanda sarısı dedigimiz balıkda cıkıyor aşagıdaki benim geçen yaz tuttugum sazan giriş ücreti 10-15 tl ne tutturabilirse