bolu da kırmızı benekli ala avlayacagımız yerler

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında bolulu14 tarafından paylaşıldı.

1. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    herkese kocaman selam boludan ben 27 yaşındayım şimdiye kadar bi cok balık türü yakaladım ve tadına baktım ama bu dogal alabalık daha nasip olmadı hiç şu kardeşinize bi yardımcı olunda bu yörede abant hariç nerlerde kırmızı renkli ala tutulur hazır yıllık izinin keyfini sürüyorken şu kardeşiniz birde alabalıgın tadına baksa fena mı :D :D :D
    saygılar rastgele herkese.......

2. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    200 kişi bakmış nerdeyse 1 yorum bile yok mu arkadaşlar :((

3. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    Bu iş biraz böyle kardes. ya kimse benim gibi bilmiyor, dur bir bakalim belki faydalaniriz diyor yada bildigini paylaşmıyor haklı olarak. işin doğrusu yakın bir zamanda bizde arkadaşlarla kamp için gideceğiz ama malesef doğru düzgün bilgi bulamiyoruz. işimiz şansa kaldı sanırım. sen birşeyler yapmayı başarırsan paylaşırsan çok mutlu olurum :) rastgele.

4. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    yorum saol üstad
    sazan avları var onları yakında eklerim de bu gece sabaha karşı tekrar gidcez ama bi arkadaş saolsun kafamı ütülüyor.Boş geliyoruz onun talimatlar pek tutmadı bir de iddaa ya girdik bakalım ne olacak onu raporlara detaylı yazacagım zaten
    neyse konumuza gelelim ben bu siteyi 7-8 aydır takip ediyorum yasal kurallara uymaya çalışıyorum o yüzden yasak olan yerlerde av yapmak için araştırıyorum ( yasal olmayan yerlerde biliyorum ) abant yedigöller kalıyo şuan aklıma gelen birde bolu mengen civarında bi yer varmış onu tam bilmiyorum şuan yıllık izinde oldugum için de gidemessem de artık bir daha zor gideriz gibi geliyor

o yüzden hala siz büyüklerimden acill yardım lütfenn...

5. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    Çetin öncelikle aramıza hoşgeldin.

Bir söz vardır "Sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna" Kaldı ki bu ve benzer forumların tamamen iyi niyetli amatörlerin ziyaret ettiğini söylemek zor. Burada sirkülere uymak konusunda racon kesip güven sağlayıp metrelerce ağ döşeyen kişiler biliyorum maalesef. Bence doğal alabalık kaynakları gerek balığın az olmasından gerekse sınırlı bölgelerde yaşayabilmesinden dolayı sır olarak kalmalı. Ama bu gidişle ve insanlarımız bilinçlenmedikçe diğer türlerinde aynı duruma düşeceği aşikar.

6. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Valla abi bildiğimden değil de konuyu güncellemek istediğimden yazıyorum. Bu sene ben de Bolu'ya gidiyorum üniversite nedeni ile.

7. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    Hoşbulduk mesut abi

Zaten bazı şeylerin farkındayım.Balık tutmak onlara saygı duymakla başlar bence en azından ben öyle düşünüyorum.yakaladıgım balıkların büyüklüklerine dikkat ederek avlanıyorum.Bu işe merak salan illaki alada tutmak ister bende o niyetle açmıştım konuyu sazan avlarım devam ediyor.onları yakında rapor olarak yayınlarım alalarada artık bi dahaki sefere diyoruz. her seferinde ...

8. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Hafta sonu yada pazartesi bi aksilik çıkmazsa yedigöllerde olucam. Alabalık için kampa gidiyorum, gölde olduğunu zannetmiyorum ama denk gelirse özelden haber veririm o taraflarda zirveye yakın yerlerde derelerde yaşıyorsa bilmiyorum genelde yedigöllerde dahil abant alası oluyor. Göllere yapılan aşılamalarda bu tür üzerine. (Malum, tür olarak kırmızı benekliden daha değerli :) ) Kırmızı benekli şansın düşük yani...

9. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    Yedigöller derelerinde alabalık avı yasak diye biliyorum.sadece bazı göllerde av serbest oda izinle kurallara uygun olarak benim sana tavsiyem ..... gölüreeling burasıda özel izinle yani ücretli cüzzi bi miktar alabalık sazan ve kadife tutabilirsin (.... kısmı özele gel ordan yazıyım )