Bugun Yedigollere Duzce Hasanlar Baraji Tarafindan Gunubirlik Gittik.yol Ustunde Hasanlar Barajini Gordum.epey Bir Tekne Vardi Kenarlarda Ne Baligi Var Burda Bilgisi Olan Varmi.ayrica 7 Gollerde Balik Falan Yoktu Tum Denemelerime Ve Eksi 6 Dereceye Ragmen
sazan(aynalı-pullu),tatlı su kefali,bekir gibi balıklar bol miktarda vardı eskiden. fakat 4 yıl kadar önce barajı tamamen boşalttılar(elektrik santralının bakımı için olduğu söylendi). baraj boşalınca bohçacılar barajda balık bırakmadılar yetkililerde maalesef seyrettiler şimdi sadece manzarası ile idare ediyoruz
çok yazık olmus bende cok begendım orayı hatta 7 gollerden bıle guzeldı .dedım ıcımden ben buraya ozel olarak gelıyım balık ıcın ama yazık etmısler baraja ve dogal hayata.bilinç şart eğitim şart marmara bolgesı ve cevresınde buyuk balık avı ıcın aramaya devam edecegım artık yenı yerler
kardesım tutmus oldugum bır balık yok balık varmı dıye yemleme yaptım okadar tutsamda ben tatlısu balıgını gerı salarım almam sezonda yada değil. kesıf amaclı jıple touring yapmaktı amacımız.ama bilinçli olmanızdan ötürü tebrik ederim sizi o başka
Sevgili Tayfun Avatar altını okurken en iyi avının 64 cm'lik Abant alası olduğunu gördüm ve hayli etkilendim.1969 yılından beri o gölde avlanmış biri olarak yüzlercesini tutttum.Hatta 2003 senesinde tuttuğum bir tanesi avatarımdada görülmektedir.tescil edilmiş rekor olarak sayıldı.Ancak bu rekor bazı kardeşlerimce hem agale edildi ve hemde kırıldı sonradan.Tahir kardeşim ise gecen sene kaşıkla 60 cm'lik bir tanesini tuttu.Başka bir Ankaralı arkadaş ise bunu 3 cm'lik farkla gecti.Bu durumda seninkisi en büyük görülüyor.Lütfen resmi varsa paylaşırmısın. Sevgiyle kal
Resım olarak var ama fakat pc de eklı degıl yakında eklerım sızın için ve boluda bır balıkcı abımız 68 cm lık ala tuttu. Bildıgım ve gordugum en buyük ala o bu zaman kadar onunda resımı var resımı ısterım ve eklerım.. İlginiz ve dikkattiniz için tşk ederım trout baba