Bayram tatilinde Gölköy'de kamp kuralım diyor birkaç arkadaş. Kararsızım. Avlağı bilen var mı acaba? Ne tutabiliriz, nasıl tutarız? Birkaç acemi olarak ne kadar şansımız olur? Yorumlarınızı bekliyorum.
Temiz havayı zaten alacaz da... havamızı aldık diye eve dönmek kötü oluyor. Sudak yada Turna varmıdır acaba diyorum.
YAVUZ Gölköy bir yıl öncesine kadar fena değildi.bu yıl yasak dönemde gerek ağcıların gerekse çırpmacıların ağır istilası sonucu gölde balık (sazan)yok denecek kadar azaldı.bundan 20 gün önce 4 arkadaş 2 gün gece kaldık 2 vuruş ve tek sazan alabildik.havaların soğuması ile ben sazan yakalama şansın çok düşük diyebilirim.yanlız turna ve t.s.levreği(testere balığı) var, ot balığıda(kefal) var ama bu ara nasıl tutulur bilmiyorum.Eğer benim zamanım olursa şansımı kum ocaklarında denemek istiyorum. Madem proğram yaptınız şansını deniyebilirsin balık bu bellimi olur. Bakarsın bizi yalancı çıkarır rasgele
Merhabalar, Gölköye bir kaç kez gitme şansım oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim.Hava çok temiz olmakla beraber geceleri çok soğuk oluyor.Gölde bildiğim kadarı ile misina patlatacak kadar büyük aynalı sazanlar var.Ayrıca gözümle gördüğüm çok büyük tatlısu kefalleri var.Birde kadife denilen bizim buralarda karabalık dediğimiz balıklardan mevcut 750 gr kadar yakaladım.rastgele
Ne Gölköy'e gidebildim, ne Melen'e. Bugünle yarın için izin alabilseydim iyiydi ama o da olmadı. Yalnız Kardüz yaylasına çıktık birkaç misafirimle. HES'i besleyen dereye biriki atış yapasım gelse de sadece keşif amaçlı bir yürüyüş yapabildik o kadar. İçimde kaldı ki ne kaldı.