merhabalar. mart ayının son günleriydi çok sevdiğim ve saydığım nevzat abim ve oğlu teyfik ile beraber akşam üzeri avlak yerimize gitmek üzere yola çıktık.Güzel bir yolculuğun ardından avlak yerimize geldik ve yerleşmeye başladık.Daha sonra büyük bir heyecan ile oltalarımızı suya attık.Gecenin ilerleyen saatlerinde dışarısı çok soğuk olduğu için ve sabaha enerjimizi saklamak için yatmaya gittik.Uyandığımızda saat 05.30 gibi oltalarımızın başına geldiğimizde büyük bi süpriz ile karşılaştık. oltaların geneli balık dolu büyük bir heyecanla nevzat abim balığı aldığında yüzündeki o mutlu ifadeyi asla unutamayacağım ve oğlu teyfiğinde.Güzel anılarla geçen bi av olduğundan hepimizde mutlu ayrıldık.
Ellerine sağlık Özgür gerçekten güzel av olmuş mekanda çok güzelmiş Dur bakalım bu hafta bizi götüreceğin yerde bu kadar güzelmi
sevgili serdar abicim barış abimle bu sabah kararlaştırmıştık alabalık avına gitmeyi arkadaşlar geçtiğimiz hafta bizim avlandığımız derenin biraz yukarısında 1400 ytl ceza almışlar yeni balık salındığı için orman işletmesinden çıkıp milli parklara gitmişler bende bugün tesadüfen milli parklardaki bi abimin yanına gittim kapatıldı orası avlanmaya diye inan şok oldum planlar suya düştü sanırım çok ve çok üzüldüğüm için barış abimden özür diliyorum
Sezonun son avı müthiş olmuş tebrikler Hangi takım ve yemle avladığınızı kısaca yazarsanız sevinirim trşekkürler
tebrikler güzel av olmuş ve gölün manzarası harika biz 2-3 haftadır sazanları dinlenmeye bıraktık alabalık kovalıyoruz.Kısmet olursa önümüzdeki kışa sazan rapoları
slm ozgur bana tarıf ettıgın dereye mı balık bırakmıslar insallah gökkuşağı degıl yoksa bu gökkuşagı ole vahşi bir balık kı deredeki mercanları telef edıyor gozlerım ile şahıt oldum gökkuşagının içinden mercan çıktı yoksa derde mercan bırakmaz bu balık .boyle bılınçsız bır sekılde balık bıraklımasına karsıyım bırakacaksan mercan olmayan derelere bırak nasıl bır zıhnıyettır bu anlamıyorum
özgür ben gecen taeif ettıgın dereye gıdecektım fakat bende mıllı parkalara gıttım daha sonra ve o derenın yasak oldugunu atılan balıkların yetişmesi için yaskalandıgını öğrendım en az 2 ile 4 sene arasında yasakmıs olsun bolesı daha ıyı olur sonucta balıklar buyusun eger gokkusagında mercan kalırsa tabı