BORAN AMCACIM ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Sevgili büyüklerim güzel kardeşlerim hepinize sevgilerimi sunarım.Bir süre önce yapmış olduğum surf casting avı ile yakaladığım sargozlar ve mırmırlar beni bu tekniğin detaylarına yönelmeme vesile oldu.İşin derinine indikçe bambaşka şeylerle karşılaştım...Bundan sonra yapacağım avlarımı surf casting tekniğine daha uygun daha doğrusu tamamen doğru ekipmanlarla yapmak için arayış içine girdim.Derken aradığım pek çok şeyin ülkemizde olmadığını fark ettim...En azından ben bulamadım.Aradığım malzemeleri bulamadığım için siz değerli hobidaşlarıma konu açtım.Kafi derecede bana eşlik ettiniz sağolun varolun.Derken forumumuzda DUSSELDORFLU nick li Boran amcamızın bana özel mesajı ile mutluluğum misli misli arttı :) Kendisi sırf benim için zahmet etmiş kilometrelerce yol gitmiş dükkan dükkan gezmiş ve taaa Almanya dan bana benim için çok değerli şeyler almış.Arkadaşlar şu anda okadar duyguluyum ki anlatamam...Ben bu malzemeleri şimdi kullansam mı saklasam mı bilemiyorum.Gönlümdeki manevi değeri çok büyük.Benim için böyle bir zahmete giren kıymetli büyüğüm Boran amcama hepinizin huzurunda sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ellerinden öpüyorum.Ve ilk fırsatta ekipmanların detayı üzerine buradan yeni konu açacağım ve bundan sonra surf casting tekniği hakkında izlenimlerimi tecrübelerimi edindikçe sizlerle paylaşacağım.Binlerce kilometre uzaktan bir büyüğümün beni böyle bir hediye ile nasıl mutlu ettiğini anlatamam sizlere.Okadar ince düşünmüş ki hediye olarak göndermeden önce bu ürünlerin fiyat etiketini bile sökmüş.İnanın dostlar bu mutluluğun tarifi yok...Hiç bir trofe hiç bir av sevilmenin karşılığını tutamaz.Biliniz ki ben de hepinizi çok ama çok seviyor Huzurunuzda Boran amcama tekrar tekrar teşekkür ediyor bana bu hediyeyi yollayan ellerinden öpüyorum.Sağol Boran amca!!!İyi ki varsın....Sevgili arkadaşlar!!!Hepiniz iyi ki varsınız:thumb:

Hepinizi çok seviyorum.Sevgiler...

2. talip yeşiltepe

talip yeşiltepe talip yeşiltepe

HELAL OLSUNN..ne diyebiliriz ki? bir insanı mutlu etmenin keyfini yaşıyordur su an :)

3. antalya20

antalya20 alim hakan

Favori Kamış:
    el oltası
    Favori Makine:
    şu an yok
    En İyi Avı:
    kilo kadar yakalayamadım
    Metin kardeşim antalyada zafer zengin abimizin marketinde bulabilirsin bunları.Antalyamızın eskisine nazaran daha fazla bu konuda ekipman getirilmekte.Bu arada Boran abimizin yaptığı jest taktire şayan.Güle güle kullanman dileğiyle

4. baraküda007

baraküda007 fatih

Güle güle kullan metin abi bol balıklı avlar yaparsın inşallah ve sağolsun boran amca

5. baraküda007

baraküda007 fatih

Nerdeymis bu zafer zenginin dükkânı yerini tam tarif edermisiniz ?

6. antalya20

antalya20 alim hakan

Favori Kamış:
    el oltası
    Favori Makine:
    şu an yok
    En İyi Avı:
    kilo kadar yakalayamadım
    Lara askeriyenin orada facebooktan aratırsanız bulursunuz.

7. baraküda007

baraküda007 fatih

Bu dükkânın bir adı yok mu?

8. nester

nester Ersin

güle güle kullanın.1. resimdeki sol alt köşedeki klips I arıyorum.bahsettiğiniz dükkanla iletişime nasıl geçebiliriz.tel yada internet sitesi varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Metin senin adına ben de muhterem Boran ağabeyimize teşekkür ederim.

Yüreğine sağlık değerli ağabeyim, ailemizin ulu çınarı.;)