Bayram için borukurdu sipariş ettim.İstanbulda boru kurduyla avlanabileceğim ( Kıyı yada Tekne olabilir ) yerler varmı? Benim aklımda olan yerler tekneyle Umuryeri,kıyıdan Riva,Tekneden Körfez .Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.Avlağın uygunluğuna göre beraberde gidebiliriz.
... geçen sene boru kurdu ile karaburunda çipura yakalamıştık 8 tane falan ama çok zor bişi abi ya kayaların arasına bırakıon dalga gelio misineni alıp kayalara doluyo kafayı yedirtti bize
Tam olarak neresinden ? Mendirekten mi yoksa sol taraftaki tepenin altındaki oyuk yerden mi attınız ?
sanırım izmir karaburun Tarkan ? karadeniz'de çipra pek olası bir durum değil,en azından şimdiye kadar ben hiç duymadım,
Bende şaşırdım.O yüzden tam olarak mekanları sordum.Çatalca tarafındaki karaburundaki balık tuttuğum yerleri sordum.
Karadenizde çipura olmasına hiç şaşırmam, daha önce bir zıpkıncı tarafından vurulmuş 2 küsür kiloluk görmüştüm.
Mustafa Bey, boru kurdu ile avlanacaksanız Boğaz veya Karadeniz yerine İstanbul'un Marmara'ya bakan taraflarını öneririm, bu tarafta boru kurduna gelebilecek balıklar daha fazla bulunur.
Abicim karadeniz karaburun tam aklımda değil ama sorucam yeri yamaç paraşütü yapanlar vardı aralık ayında hatta metin abim kocaman bi levrek aldı gayet iyi hatırlıyorum...
yok abi sabah 4 le 7 arasında tuttuk birde kayaların arasına çok dolanıo misine kafayı yedirtio adama ha birde abi orda hiç unutmam semavere çay almak için gittiğimde kamışımı sürükledi bişi dikkatli ol : ) iğne puff
... Metin abim var bitane lakabı parmaksız : ) ama parmakları tam abi adam denizlerden 1 kere boş dönmemiş abi sana bir de metin abimin anlattığı bir şeyi sölimmi : ) ince bir filenin içine 5 tl lik midye aldı filenin içine attı midyeleri sonra ağzını bağlayıp kayaların arasına bıraktı dediki bunlar midye kokusuna toplanır ama o gün tutamıştık biz yani o 3 tane levrek aldı bu aralar hasta tekneside var iyleşsede hadi balığa dese hemen koşarım : )