Haydaaa... Yücel abi de mi hacker kurbanı oldu. Off yaa... Sileyim bari ama yenilenince haber ver ekleyeyim yeni adresini. Bu kaçıncı artık, ne anlıyorlarsa, hayret bir şey. Acaip sinirleniyorum şu durumlara.
çıldırdı bu hackerler ne yapacaklarını şaşırdılar yav balıkçı bir adamım msn siyle ne işin var be adam allah allah geçmiş olsun yücel abiye
Nasıl bu kadar eminiz bence farklı bir yol denemiştir..mail ile gelen linklere eklenmiş keyfinder benzeri bişeyle ile yapılmış olması muhtemel..özellikle listesinde olduğunuz birinin msn si hacklenmişse kolay av olursunuz..bunun için dikkatli olacağız..fırefox kullanacağız ve msn şifrelerimizde mutlaka rakam ve şifre dışında simge karakter kullanacağız..zone alarmda pcde açık olmamasına dikkat edeceğiz... yada benim gibi pc de önemli şeyler tutmayacağız..hacklenmeside sorun olmayacak..yada hackleyene sadece görmesinde sakınca olmayacak şekilde bir bölüm vereceğiz..bakacak bakacak boş şeyler deyip uğraşmayacak harici bellek en iyi çözümdür..önemli dosyalar burada olacak ..bırakın pcnizde dolaşşsın
Benimde başıma gelmişti.Benim adımla millete mesajlar göndermiş,msn de yazışmış daha neler neler.Temizleyecem diye canım çıkmıştı.
sanırım yüceli ilk önce uyaran ben oldum bende neredeyse dosyayı açıyordum içime bi kurt düştü tlf aradım gecenin 12'30da yok abi göndermedim deyince bıraktım ve gönderdiği dosyayı kendisine kopyaladım gündüz sakın açma diye uyarısı geldi ve msn den sildim kendisine geçmiş olsun