1969 tarihli Bos Besik filmindeki (Tugay Toksoz - Fatma Girik) facia az kalsin gercek oluyormus. Olay Kanada`da bir parkta yasanmis. http://uk.news.yahoo.com/golden-eagle-snatches-toddler-canada-video-075738205.html Hayvan gozune kestirdigi ufakligi kaptigi gibi havalandirmis, fakat agir gelmis olsa gerek, birakmak zorunda kalmis. Yoksa giden giderdi maazallah. Neyse ki mevsim kis ve cocugun uzerinde kalin giysiler varmis, yoksa kartalin penceleri derin yaralanmaya neden olurdu.
İş yerinden izleyemiyorum ama evde bakacağım. Kadir abi de sohbet bölümünde bahsetmişti aynı videodan, iyice merak ettim.
Dün akşam bir belgeselde kartalın pisi balığı avını seyrederken içimden iyi ki insanı böyle alıp götürmüyor diye de geçirmiştim Ki bugün bültenlerde bu haberi gördük.. Çoluk çocuk sahibi değilim ama kendimi çocuğun anne babasının yerine koyuyorum bir an; büyük bir dram yaşanabilirmiş gerçekten..
Offff of of... Allah muhafaza biraz yükselip bıraksa gene risk vardı. Hele götürebildiğini düşününce kanım dondu.
Evet bende bu sabah gördüm o videonun sahte olduğu haberini ama aslında bunun yapan kişiler öğrenciymiş ve bu video onların ödeviymiş milleti kandırmak amaçlı yapmamışlar bildiğim kadarıyla ama harbiden çok gerçekçi olmuş video
Daha ogrenciyken boylesini yapabiliyorlarsa ileride sinemaci filan olunca ne hokkabazliklar yapar bu veletler, kim bilir...