bosphourus alba star

Konu, 'Kamışlar' kısmında lineafee tarafından paylaşıldı.

1. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    değerli site üyeleri elimde 150-200 gr atarlı bosphourus albastar surf kamış var tam 01/01/2011 tarihinde aldığım kamışı gerek tekne avları gerek balık kıtlığı gerekse diğer kamışın 390 cm olması itibariyle kullanma imkanı bulamadım,merak ettiğim konu bu kamışı 75-100 gr kurşun ile kullanırsak tepkisi neolur muhakkkak atar hadisesinden dolayı farklılıklar olabilir ama acaba kullanma zorluğu yaşarmıyım ,şimdiden teşekkür ederim.

2. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    75 100 gram kıyıdan verimli bir atış için o kamışı esnetmeye yetmez. 170 185 gramlarda güzel çalışan bir kamış.

3. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    bütün balıkçılarda bulunan kamış uçları var kardeşim en uzun olanın içi tamamen dolgu olanını al bir çakmak vasitasıyla senin kamışın ucundaki parçayı ısıt ve misine yolunu çıkar yeni çubuk eskisinden daha uzun olacak ancak daha ince uç kısmı oldugu için istedigin agırlıktaki kurşunu atarsın digeri de yedekte kalır bir japon yapıştırcısı ile işin görülür ben genelde böyle yapıyorum tavsiye ederim

4. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Bir arkadaşım da var geçen sene kullanırken gözlemleme fırsatım çok oldu. Kendi gözlemlerim şunlar, Kamış İstavrit te kullandı ucu sert olduğu için ne kadar istavrit olduğunu anlayamıyor vede atılan hafif kurşunlar ile tam verim alınamıyor. Yemli takımda ise yine sert olduğu için gözünüzün devamlı üstünde olması gerekiyor. Ama gel gelelim rapala vb.uzağa atış imkanı lazım geldiğinde ve tabiki 150 ve üstü gr.kurşunlarda mükemmel sonuçlar veriyor. Sırf bu yüzden bir tanede ben edinmek istiyorum. Piyasada çok çeşitli kamışlar var, kişilerin istediği sıtandartlarda kamış bulmak çok zor bunlarda maliyet gerektiriyor. Bence ilk önce yapabileceğiniz avlaklara göre kamış seçimide çok önemli.Ben bu kamışı sırf rapalada kullanmak için alırım çünkü buna değecek bir kamış diye düşünüyorum. Olumsuz görüşlerede saygım sonsuz tabiki. Saygılar.

5. legendario

legendario Lütfü Özbay

Favori Kamış:
    Albastar Bosphorus 2308 4.20 200-300G
    Favori Makine:
    Penn Fierce FRC6000
    En İyi Avı:
    koca bir ağaç kütüğü
    bende 200-300gr atarlısı var, gerçektende güzel bir kamış. En iyi performansını 150 ve üstü ağırlıklarda veriyor. İstavrit avlarında da memnun kaldım. Balığı hissedebiliyorsunuz.

6. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    alakan için çok teşekkür ederim,tahminimde yanılmamışım.

7. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    diğer kamışımda bu formülünüzü deneyip sonuçları size bildireceğim,ayrıca bende daha önceki kamışlardan kalan uçlar var tatbik edeceğim saygılar ,alakanız için teşekkürler

8. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    bu kamışı bende sizin görüşleriniz doğrultusunda almıştım kaldıki 2 seneye kadar kanlıcadan 140 gr ve üstü atarak istavriti kanaldan buluyordum ancak sonra balıklar şaşaladı ve hafifkurşun ince takım haline döndü ayrıca bu sene rapala dahi atamadım zira balık yeller esiyor yerinde bende kullanabilirmiyim diye düşündüm sanırım zor ancak ,ayrıca size belirtmek isterim ben bunu kısık balıkçılık karaköyden gayet hesaplı fiyata aldım,çokta ilgili arkadaşlar,inşallah dener sonuçları bildiririm.alakanız için teşekkürler.

9. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    bilgilendirme için çok teşekkür ederim,bende enkısa sürede deneyip sonuçları bildireceğim oldukçada hesaplı fiyatı,ancak yinede yanımızda hafif atarlı kamış bulundurmak lazım,malum balıklarda sapıttı.