dün gece sahilde yürürken ışıklar kıyıyı aydınlatırken bir şey dikkatimi çekti. ön bir kaç metre taşlık sonrası kumluk. bu bölgeden ne avlanabilir midyeyle karidesle veya tavuk göğüsüyle?
Nisanda oralardan kalkana dene bence, hatırlat bana kalkan takımları var bende, ilk buluşmamızda sanada vereyim, ayrıca mırmır ve karagöz takımlarıda bol miktarda var, Uğur ustam sağolsunreeling
Havalar soğudu ama bir test için atabildiğin kadar ileri at ve mezgit ve mırmırı dene varsa muhakak gelir, yoksa yoktur zaten... hiç olmazsa varmıdır, yokmudur düşüncesini kafandan silmiş olursun... Mezgite yem,istavriti dene bizim burada tavuktan daha verimliydi istavrit... Mırmırada, bulabilirsen Boru kurdu, Mamun, Sülünez dene....RASTGELE.... Kumluk yerde barbun ve tekirde yapar ama zamanını bilemem...idk
vapurda tanıştığım birisi caddebostan migros'un biraz ilerisinden kışın levrek tuttuğunu söylemişti. eğer denerseniz sonuçlarını da beklerim.fakat caddebostanda vs. hiç balık tutan görmedim ben, bu da beni biraz uzak tuttu oralardan..