hafta içi bostancı'ya gideceğim. migros ile vapur iskelesi arasında çapari çalışır mı ya da ne yapabilirim? öğlen saatlerinde orada olacağım. yardımcı olan arkadaşlara peşinen çok teşekkür ederim.
o tarafta sanmıyorum çapariyle birşey olsun ama mezgit olabilir. maltepee doğru olta atan çok görmüştüm geçenlerde.. rastgele..
İrfan Bey merhaba, sanırım bahsettiğiniz C.bostan migros ile bostancı vapur iskelesi arasındaki mevki. c.bostan migrosun arka tarafından olta atanlar mevcut.genelde çinekop deniyorlar.Lakin çok kayda değer bir balık aldıkları ne yazık ki pek görülmüyor genel olarak. tek tük izmarit aldıklarını duydum. o bölge ne yazık ki çok verimli değil, avınızı maltepe kartal tarafına kaydırırsanız sanırım veriminiz daha fazla artış gösterecek. ayrıca 1 ay evvelsinden bir tüyo olarak, kalamış parkının sağ ucunda bulunan burun 'kurbağalıdere girişi' nden geceleri canlı teke ile eşkina alındığını hem biliyorum,hemde gördüm.
Bostancıya yakın olarak Küçükyalı balıkçı barınağının orasınıda deneyebilirsiniz.Biraz daha gelirsek Maltepe migros karşındaki kumluk alanda verimlidir.