ben 1000-1500 lirayı geçmeyecek kaliteli bi bot arıyorum tatlısu için kalın olsun yardımcı olursanız sevinirim
nasıl bir bot arıyorsunuz?boyu kaç metre,motoru kaç hp olacak bildirirseniz belki yardımcı olabiliriz.sahibinden.com da 1200 liraya motor+bot veriyorlar.fakat o motoru tavsiye etmem.markanın türkiyede servisi yok yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
Orçun, Bu işini görür o zaman senin http://urun.gittigidiyor.com/VOYAGER-500-BOT-POMPA-KUREK-TAMIR-BAKIM-SETI_W0QQidZZ17234386
Ben de sana SEA MASTER SMO 2.55 IZGARA TABAN EKO serisi botu tavsiye ederim. Boyu kısa 255 tir ama inan bana 3 m bottan daha kullanışlıdır. 3-4 kişi biner gezersin. İstersen motorda takılabilir. Hem çok sağlam hemde kürek çekmesi kullanışlıdır. Oturma tahtasının 2 adet oluşu büyük bir avantaj. Bende var ve yıllardır hiçbirşey olmadı. Fiyatı 750 tl civarıdır.
voyager 500 lerin küçük modeli(seahawk tarzı)ben çocukken kullanıyordum.bir sene kullandım ikinci sene bir açtım patlamış..ek yerlerinden patlamış açılma yaptı.kumaşı çok ince..avlanma falan da hikaye olur en ufak darbede patlar.hızlı şişirmezsiniz kompressör falan kullanırsanız da hemen patlar.bence de sıfır bot alırsanız smo alın yada smo nun yanısıra aynı fiyata smd olabilir 250 bot var aynı firmada.firmanın adını tam hatırlayamadım tophanedeki firmalardan birinde olacaktı