Yeni aldıgımız bot için araba çakmaklığından çalışan ucuz fiyatlı ama en önemlisi indirme özelliğide olan bir pompa önerisi istiyorum mümkünse.. ..Birçok çeşit var incelediğim 20-30 tl civarlarında ama emme özelliğide varmı emin olamadım çoğundan..Bu nedenle bilip kullananlardan marka ve mümkünse link önerisi istiyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/intex-66626-oto-cakmakli-pompa-intex-12v-131639265 Aydın merhabalar, Linkte verdiğim ürün ile dediğin indirme ve de şişirme işlemlerini çakmak girişini kullanarak yapabilirsin.Ben de botumda aynı ürünü kullanıyorum.Benimkinin markası farklı ama hatırlayamadım şuan. Bununla şişirip son sıkılaştırma işlemini yine ayak pompası ile yapmak gerekiyor bunu söylemeden geçmeyeyim
Teşekkürler..Evet bunun indirme özelliğide var görünüyor.Ama dikkatimi çeken arada hiç hortum yok sanırım aleti direk şişirilecek yere dayamak gerekiyor ki buda kullanımda zorluk olur sanırım..Arada hava hortumu olsaydı iyi olurdu..Sizinkide o şekildemi?
Maalesef bu pompalarda hortum yok.O sorunu aşmanın 2 yolu var. 1.seçenek : pompanın bota değilde ayakla basılan yerden hortumu söküp aynı yere resimde görülen uygun uçlardan birini takarak el ile ikisini birbirine bastırarak gayet rahat bir şekilde şişirebiliyorsunuz.Bunun dezavantajı şu elektrikli pompa ile olan işiniz bitmeden ayak pompası ile son şişirme işlemini yapamıyorsunuz hali ile. 2.seçenek : Bot satan yerlerden hortumun ucunda olan ve botun valf'ine takılan plastik parçadan bir adet alıp yine ucuna 1 metre hortum takıyorsunuz. BU sayede bir kişi elektrikli pompa ile işini bitirince akabinde ikinci kişi beklemeden son sıkılaştırmayı yapıyor ve zamandan kazanıyorsunuz