arkadaşlar merhaba 2,60 seamaster ahşap taban botu indirme zahmetinden kurtulmak için araç üstünde taşımayı düşünüyorum.Aracıma uygun port bagaj nereden alabilirim daha doğrusu port bagaj değilde tavan barı şeklinde.Aracım 2009 seat ibiza. aradığım işte böyle birşey tabi orijinali çok pahalı
Ben 2 gün önce taktırdım.OTS diye bir yerden taşıma aparatlarıyla (Kayışlar falan) 320 TL maloldu.Araç fiesta. Rus pazarında 30-40 a satıyorlar diyorlar ama güvenemedim.Sonuçta arkadan gelen araç ceremesini çekecek ben değil.O yüzden iki kat sağlam olmalı.Bence paraya kıyıp bunu almalısın. Trafik açısından sıkıntısı varmı acaba bende bu konuda kararsızım.Uzun yola (90 KM ) çıkınca TEM de çevirirlermi acaba ? http://www.otsoto.com.tr/
benim botum 310 cm vede son derece ağır bir fiber tabanlı. 3 yıl kadar önce yanılmıyorsam 40 tl ye istanbul göztepe sanayi sitesinde taktırdığım tavan barları vede tırcıların kullandığı gergili kayışlar ile gerek uzun yolda gerekse şehir içinde botumu sorunsuz naklettim. üstelik beim arabam tek kapılı, arka bar ona rağmen sorunsuz takılabildi. bence marka barlara bi ton para vermeye değmez...
tabii genede barlar sanki işlevsiz kalacakmış gibi botunuzu sağlam şekilde sabitlerseniz sorun yaşamazsınız