daha önce açılmış başka bir başlık altından devam edeceğim soruma. kapatılabilir. Merhaba, 3m lik bir botu şişirmek için çeşitli alternatifleri sitede gördüm. ancak şarjlı yada 12v çalışan cihazları çok kullanan yok sanırım. aşağıdaki cihaz bu boyutlardaki bir botu rahatlıkla şişirebilir mi sizce? http://www.amazon.com/Black-Decker-ASI500-Cordless-Inflator/dp/product-description/B002MUAUJM/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=228013&s=hi
Açıklamalarda kamyon lastiği bile şişirebiliyormuş güzel bir cihaza benziyor adı gibi yaptığı iş de tamamdır herhalde
Bence ne marka alırsanız alın, botu en son sertleştirmek için manuel bir pompa kullanmanız gerekecektir. Biz de buna benzer bir elektrikli pompa kullanıyoruz ama basıncı tam veremiyor. Onun için son sertleştirmeyi manuel pompa ile yapıyoruz.. Ama şişirme ve indirme işlemleri için ideal.. Zaman kazandırır. (Not : sonuçta manuel pompa kullanacağınıza göre piyasadaki çok daha ucuz modellere de bakabilirsiniz.. Amazon.com dan almaya gerek yok )
işte fark burada 30 tl ye alınan pompa için son müdahale gerekir dediğiniz gibi. 160psi basan bir pompa ile botu en zayıf yerinden patlatabilirsiniz belki de gerçi önlem olarak istediğiniz basınca geldiğinde otomatik duruyor cihaz. bu arada bunları incelerken aklıma ne geldi; bunlar portatif olduğu için kurban bayramında deri altına hava basmak için de kullanılabilir
kullanmadan yorum yazmak istemezdim aslında, bende bu tarz bir kompresör var hava basıncını güçlü şekilde basabilir ama dakikada kaç lt basar onu araştırın.. bendeki kompresör ile bot şişirmek istesem 60 dakika beklemek zorunda kalırım.. az miktarda ama güçlü şişrme yapıyor bendeki, tek amacı lastik şişirmek. ürün resimlerinden görüldüğü kadarıyla dakika başına bastığı hava miktarıda yüksektir sanırım..
Bot şişirmeyle zaman kaybetmek istemezseniz bir veya iki tane çakmak gazı ile botu hızlı bir şekilde şişirebilirsiniz. Sigara içenler için tehlikeli olabilir ama alternatif bir şey arayanlar deneyebilir.
slm ertuğrul kardeş 6 ıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bizim botu alırken usta balıkçılar vardı biri dediki madem botu alıyorsunuz bu pompayıda alın tam olsun dedi fiyatıda baya pahalıydı bizde dedik madem oldu tam olsun o gün bu gün kullanıyoruz allah razı olsun o balıkçılardan bende sana tavsiye edeyim http://www.marintekstore.com/index.php?catId=4000047&pId=4276
teşekkürler. ilk gönderdiğim black&decker ı aldım çok memnunum hatta arabanın lastiği patladı geçen büyük lastik 33psi çok rahat şişirdi ve lastikçiye kadar gittim. ben de tavsiye ederim.