bot tamiri için uygun yerler

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında onur1872 tarafından paylaşıldı.

1. onur1872

onur1872

selamlar.botumun yazlık bakımını yaptırmak istiyorum.eski olduğu için siboplarından hava kaçırıyor.bu sorunu iplik sararak hallediyorum fakat sorunsuz binmek için bakımını yaptırmak istiyorum sibop da aradan çıksın istiyorum.patlağı vs varsa bakalım sibopları değiştirelim yada düzeltelim istiyorum.

uygun fiyatlara istanbulda botu tamir ettirebileceğim neresi vardır?hakan ağabey biryer söylemiştin orada bu işleri uygun fiyatlara ve kaliteli şekilde halledebilirmiyiz.buradan yazarsanız site halkı olarak faydalanmış oluruz:)

2. carphunters

carphunters sebahtin

Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub
    küçükçekmeceyi geçince solda bot tamırcısı var orada yaptırabılırsın

Son düzenleme: 12 Mayıs 2009
  3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    haramiderde zodiac servisi var biraz tuzlu yaparlar ama garantili olur bilmem ne dersiniz:confused:

4. balıkçı rıza

balıkçı rıza rıza yiğit

çamlıcada adnan ve hikmet usta : 0 216 472 33 19

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Merhaba

Bildiğim kadar sen Anadolu yakasındasın. Hikmet Usta sana daha yakın gelecektir.Telefon no : 0216 472 33 19 0532 257 64 90 0532 594 02 54.
    Siboplarında kapak yoksa yada kaybolmuş ise onlara birer kapak ayarla rahat edersin.

Son düzenleme: 13 Mayıs 2009
  6. ssancak17

ssancak17 SERKAN

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    levrek 5 kilo
    www.bottamiri.com adresinden bilgilerine ulaşabilirsin ,
    botumuzu aldığımız yerın tavsiye ettiği tamirci.
    bizde en son balığa çıktığımzda ıstakoz gibi olduğumzdan botun üzerine güneşlik hazır tente bakıyoruz ama çok para istiyorlar yaw,kendim yaptırabilirmiim acaba?

7. 56562

56562 xxx xxxxx

Bende aynı konuda baya uğraşmış ama başarılı olamamıştım :( . En pratik çözüm en küçüğünden bir plaj şemsiyesi edinmeniz.

8. onur1872

onur1872

siboplarda kapak var fakat eski oldukları için kaçırıyorlar sanırım.nereden kaçırdıklarını bende tam anlayamadım.kapakları değiştireceğim.zaten botu bir bakıma sokmak gerekiyor.bottamiri.com dan kapak veriyorlar.oradan sibop için kapak alabilirim.bu verdiğiniz bilgiler doğrultusunda aralarından biryere botumu götürüp bir baktıracağım.

birde benim botun altı düz.bu bir sorun teşgil edermi?15 hp takınca su tutuşu nasıl olur?altı düz botlar su tutuşu konusunda kötüler sanırım.inteksler gibi olmayalım:)altı V şeklinde mi yaptırmalıyım yoksa böyle de 15 lik motorlarla kullanabilirmiyim?botum bilingiği üzere 3 metre civarı bir bot.bu sorun benim için çok önemli bir sorun

9. onur1872

onur1872

serkan bahsettiğin yerle mail yoluyla irtibat kurdum.tek sibop değişimi için 50 lira istediler.sizce de bu fiyatlar çok fazla değilmi.iki sibop değiştirsem 100 lira yapıyor.

10. onur1872

onur1872

bugun hikmet ustaya gittim.çıkma bot sibobu aldım.benimkisiyle aynı model hatta botun orjinal fransız parçasıydı.ikisini 20 liraya hallettim.normal bir fiyat ayrıca oldukça ilgililer.bottamiri.com da oldukça ilgilendi hatta telefonla aradılar.bu iki firma ile botlarınızı tamir ettirebilir gerekli uygulamaları sağlıklı yapabilirsiniz derim ki ilgi alakalarından bana öyle geldi.

bot tamiri yaptırmayı düşünenler

çamlıcada hikmet usta
    zeytinburnunda bottamiri.com