bot tavsiye

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında balıkçı umut tarafından paylaşıldı.

1. balıkçı umut

balıkçı umut umutcan

Favori Kamış:
    Remixon mauerick300 3.00 mt
    Favori Makine:
    Qunhai SL-500
    http://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=7707

merhaba abilerim bu yaz şişme bot almaya karar verdim biraz araştırma yaptım hem bütçeme uygun hemde hoşuma giden özellikleri bakımından bu bot oldu sizlerin yorumları nedir bu bot hakında kulanan varmı yada tavsiyesi olan ?

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    umutcan sen kesinlikle gözünle görmeden netten bot alma bir tane canımız var.ben gölde bazen görüyorum incecik ,kalitesiz botlr var hem çabuk patlar hemde emniyetsiz.bazı botların kumaşı 900,1200 denye diye geçiyor bu botun sağlamlığını gösteriyor.ben kolibri bot araştırdım av bayide botun dışına iğne ve çivi batırmaya çalıştım batmadı çok sağlam bunu örnek olsun diye söylüyorum git o botu gözünle gör öyle karar ver

3. roohans

roohans T. Melih AVCI

Favori Kamış:
    EFFE SPIDER BOAT 165
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER 30
    En İyi Avı:
    Hakan KARAHAN :)
    Merhaba kardeş, Resimdeki bot balıkçılık için uygun olmayan, daha doğrusu can güvenliği açısından çok tehlikeli bir bot. Beni dinlersen biraz daha para biriktir, bu yaza yetiştiremezsen birdahaki yaza kadar sabret ve en azından daha sağlam, güvenilir bir ürün al derim, Senin beğendiğin tipte ukrayna malı sağlamlığıyla ün yapmış Kolibri marka botları incelemeni tavsiye ederim, Sonunda herşeyden kıymetli olan canını emanet edeceksin dikkatli olmanı öneririm. :)

4. cengiz39

cengiz39 cengiz

Favori Kamış:
    daıwa megaforce
    Favori Makine:
    daıwa megaforce
    En İyi Avı:
    turna
    merhaba kardeş ben aranıza yeni katılan balık sevdalısı biriyim bot tavsiyesi istemişin bot işi şakaya gelmez eğer alıcaksan sağlam bişey almanı tavsiye ederim mesela seastar kalitesiz bi bot alıpta sakın kendini riske sokma eğer bütçen kısıtlıysada gittiğin yerlerde varsa kayık kirala derim hadi rasgelsin

5. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
  6. balıkçı umut

balıkçı umut umutcan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Qunhai SL-500
    araştırma safhasında olduğum için şöle bi fikir için netden baktım eğer uygun bişyler bulursam izmirde araştırmalara başlıcam görmeden benimde içime sinmez açıkcası.

7. balıkçı umut

balıkçı umut umutcan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Qunhai SL-500
    bu bot bana yeterli gibi geldi ben fazla açılmıcm zaten en fazla kıyıdan 100 metre ileriye belki sizler gibi ileri düzey balıkçılık için güvensiz olabilir ama 2 kişi sakin bi denizde sorun yaşarmıyım ? 3 bölmeli diyo bide bu bölemelerden biri patladığında diğeriyle karaya kadar gidemezmiyim ?

8. balıkçı umut

balıkçı umut umutcan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Qunhai SL-500
    abi her ay çıkmak istiyorum balığa bizimkiler isyanda artık :D reeling çözüm bu gibi duruyo :)

9. balıkçı umut

balıkçı umut umutcan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Qunhai SL-500
  10. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bot isine gireceksen, oncelikle cok iyi yuzme bileceksin. yanına alacagın kisi de cok iyi yuzme bilmeli. Yanınızda her kisiye olmak uzere can simidi olmalı. Yama tutma ozelligi olmalı. Cook da fazla acıklara acılmamalısın.
    Linkini verdigin urun 120 Tl. Bu is icin botlar 1000 Tl. Var hesabını ve kullanım acısından degerlendirmesini kendin yap.
    Bu islerin sakasının olmadıgını bilmelisin.