Arkadaşlar dün Kolibri marka 3,30 tahta taban omurgalı bir bot aldım.Resimlerini bu hafta sonu çekeceğim. Bot gerçekten çok kaliteli her türlü ayrıntıyı düşünmüşler. www.kolibriboats.com Sitesindeki resimlerden anlaşılacağı üzere öyle testlerden geçirmişlerki gerçekten çok güven veriyor. Yanlız bot tentesine ihtiyacım var.Sitelerde aradım bot tentesi var ama tekneler için aparatlar var.Bot için bu tente nasıl takılır bileniniz var mı? Ayrıca oturak altı çanta, iç burun çanta ve taşıma tekerlekleri ile ilgileniyorum.Yardımcı olabilecekleri özelden bekliyorum.
Halil Bey.. http://www.balikmarketim.com/catinfo.asp?cid=2054&brw= adresinde sanırım istediğini bulbilirsin..
Teşekkür ederim.İhtiyacımı karşılayacak ürünler.Biraz pahalı fakat aynısını burada yaptırabilirsem her halde daha ucuza mal edebilirim sanıyorum.
Rica ederim ancak dışardan bir arkadaşım kendi zevkine göre yaptırmıştı fakat bir türlü istediği gibi kullanamadı. O yüzden çok ince detayları iyi hesaplayarak profilleri ve bağlantı ekipmanlarını istenen şekilde monte edilebilmesini sağlamak. Hafif bir rüzgarda paraşüt gibi şişmemeside önemli.
Aramızda tornacı olan arkadaşlar varsa sakın alınmasın sözüm meclisten dışarı.Bu öğlen rulmancı,profilci ve tornacıları dolaştım.Yaptırmak istediğim botun aynasına takılan botu kıyıda çekmek için kullanılan iki adet profil ucuna takılmış tekerlekti.Orijinal fiyatı 160,00TL. Tekerlekler ikisi 30TL (Baya büyük ve şişme) sonra tornacıya geldim.Profil ve milleri ben alacağımı söyledim.Tornacı sadece U şeklideki profil yatağın içine dört köşe profili pim ile birleştirmek, tekerlekleri de vereceğim mile yerleştirmekti.Tamı tamına 100TL istedi.Düzenekte o kadar basit ki anlatamam.Aşağıdaki resimden anlayabilirsiz.Freze işi falan veya uğraştıracak bir düzenek olsa anlayacam.Keşke tornacı olsaymışım İstedim ki hem ben biraz ucuza yaptırayım hemde üç beş usta kazansın. İş başa düştü aynısını yapmaya çalışacağım sonuçtan da haber veririm.
Aslında benimde böyle bir şeye ihtiyacım var. Dediğin gibi siz yaptırın maliyeti ve resimlerini yollarsınız.Bende sizin hesaba çıkartırım ücretini. Bekliyorum..
Halil bey hayırlı olsun. oturak altı çantayı ben internetten resmini bulup ölçülerini yazarak çadırcıda 30 tl ye yaptırdım. hatta yapan usta bir kaç güzel değişiklikte yaparak olaya renk kattı ..
Vermiş olduğunuz bu link, www.kolibriboats.com , incelendiğinde tente ve bota nasıl monte edildiği dahil ,balık bulucu,kamış aparatları,yağmurluk gibi bot aksesuarları ve bota monte edilişleri videolarla anlatılmış. Bizde de, bot tentesi vs her türlü aksesuar satılmaktadır,tente fiatları 200 +,- değişmektedir. Bu paylaşımınız için teşekkür ederim,çok faydalı bir site.
Hayırlı olsun Halilcan. Kazasız belasız gönlünce avlarda kullanırsın inşallah. Botla yapacağın ilk avının raporunu şimdiden bekliyorum. Hadi bakalım rastgelsin.
yukarıdaki tente bence çok güzel görünüyor sanırım işi bilen bir usta bunu 100 tl civarına imal eder. yurtdışı fiyatı 151 usd http://www.iboats.com/Taylor-Made-B...2212954==session_id.501214799==view_id.427077
Evet tente gerçekten çok hoş görünüyor.birtek dezavantajı var oda ayağıya kalkmaya müsait değil.Her seferinde kalkmak için söküp takmak yada bindiğin gibi oturmak ve inmek lazım.Ozamanda ayaklar uyuşur.Boy mesafesi yüksekliğinde olursa da rüzgarda sorun olabilir.Bence en iyisi hasırdan kovboy şapkası alıp boynumuzada ıslak mendil dolamak yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alacak bu gidişle..
Adaşım o zamanda tepedeki brandaya çırt veya çıtçıt takarım.Kalkmak istediğimde çaaart açarım.Dersen ki kamışı nasıl uzağa atacaksın, işte orada cevabım yok.Eeee gülü seven dikene katlanır.