Arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katılıyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim konu: 3.20 Seamaster bot için Honda 5 BG motor uygun mudur? Başka önerileriniz olabilir mi? Teşekkürler
Sevgili Atila, imza ayarlarınız yapılmamış olduğundan hitap şeklimi belirliyememiş olsam bile, insan merkez kütüphaneye bile ilk girildiğinde adaptandır ilk önce kendini tanıtır. bu tanıtım sonrası sorulacak sorular ve veya paylaşımlar daha doğru oluşur. örnek vermek gerekirse,bahsi geçen botla motor takımını nerede kullanmayı planladığınız gibi,...
Sevgili Özgür, İsmim mesajda yazılı yeni katıldığımı da belirttim. Siz konularla mı yoksa katılanlarla mı ilgileniyorsunuz? Yine de uyarınıza teşekkür ediyorum. Atila Arslan / ANKARA
şunu bilmenizi isterim ki, bir yönetici olarak her ikisiylede ilgileniyorum, lütfedip yaşınızı da eklerseniz vermiş olduğunuz kişisel bilgilerin içine en azından diğer arkadaşlarımız size nasıl hitap edeceklerini bilebilirler, iyi paylaşımlar dilerim
3.20 bota 5 hp motor ne istediğinize göre yeterli gelecek yada gelmeyecektir.bende hemen hemen aynı takımı kullanmış biri olarak(3 metreye 6 hp)sürat istiyorsanız yeterli gelmeyecek fakat balık vs yada gezinti amaçlı kullanacaksanız yeterli gelecektir.
Sevgili Onur, Sadece gezinti ve balık avı için düşünüyorum.Hız çok önemli değil.Paylaşımınıza teşekkür ederim. Atila Arslan