arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ben istanbuldan cemil siteye yeni üye oldum inşallah sizlerden çok faydalı bilgiler öğrenicem.ilk olarak bazı şeyler danışmak istiyorum ben yeni Quicksilver 4.15 alüminyum katlanır taban bot aldım ve onada 20 hp 4 zamanlı mercury motor şiparişi verdim sizce kombinasyon başarılımı yoksa,25 hp motormu almalıyım.
Cemil kardeş 4,15 botu nereye sığdıracaksın. Bot genelde taşıma kabiliyti olduğu için tercih edilir. Pikniğe giderken,tatilen giderken vs. durumlarda arabanın bağajına katlanır, yanına da motor konur istenildiği yere gidilir. 4,15 botu ve 20 HP motoru arabada taşımak zulümdür. Şişirmek ayrı bir işkencedir. Eğer sabit bir yazlıkta kullanacaksan neden fiber almadın. Soruna gelince çok iyi bir kombinasyon olmuş.15 Hp bile yeterde artar bile.
Hayırlı olsun. Can yeleklerini unutma! Yalnız başına balığa çıkma! ilk kullanımların için yanında tecrübeli birileri olsun. Zor şartlarda sana yardımcı olur. Unutma bot ne kadar büyük olursa olsun motor ne kadar kuvvetli olursa olsun hava patladığında çaresiz kalırlar.
önerilerin için teşekkürederim söylediklerin için önlemlerimi alıyorum inşallah 2 haftaya havalar düzelirse deindeyim.