Botumu, güneşin vereceği zararlardan korumak.. cevabini hicbir yerde bulamadim:((

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında karalahoz tarafından paylaşıldı.

1. karalahoz

karalahoz kemal apak

En İyi Avı:
    AKYA-27KG/SIRTI KARA 3.2KG/ZINDAN DELEN
    Merhabalar balik avi.net ailesi,
    Ben botumu ve motorumu aldim,yamaha sea master 3.20 ve suzuki 4 zamanli 6hp.simdi size sormak istedigimsey,benim yazligim denize birazcik uzak her gun indir cikar cok zor helede remork yok ise.zaten tatilim 15 gun ve ben botumu denizde tutmak istiyorum acaba sicak ve gunese karsi kullanmadigim zamanlarda uzerini branda ile kapatsam botumu koruyabilirmiyim???Birde istanbulda bu koruyucu branda satan ekonomik yollu bir yer tavsiye edermisiniz??

2. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    brandayla koruyabilirsin zaten bakacak olursan bilhassa botlar ,yatta olsun su üstünde yada kızakta kullanılmadığı süre içinde güneş ısısından bu şekilde korunur

3. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

bot kıyıda teknelerin arasında bırakılmaz diğer tekneler ezer. bot hafiftir tekneler çok ağırdır. değdimi yırtar zedeler botu. 15 günlük güneşten bişey olmazda iti kopuğu hırsızı saroşu illaki zarar verir. teknelere bişey yapmazlarda botu gördümü yaparlar. kıyıya alsan bile geceleri biri inadına gelip bişey yapar. bizim milletimiz bu malesef. hele seni o botlan balık tuttuklarını görürlerse tekneciler kıskanıp kasıtlı bile deler valla. bunu biz gördük.

ondan en doğrusu botu biraz açıkta bi duba yapıp bağlamak. şöle derince bi suda 15 metre falan açıkta bi duba yap sağlam bi iplen ona bağla. ama dibe atacağın kaya sağlam bi kaya olsun bide sağlam bi duba olsun. botun yanına yüzerek gidersin alıp gelirsin. yaz sıcak zaten.

branda içinde çadırcılara git metresi 5 liradan 4 metre su almaz kumaş al. onun eni 2 metredir zaten. e botta o kadar. kenarlarına delik açıp bota bağlarsın. daha ucuzu olmaz.

4. eseses kikiki

eseses kikiki Gökhan Tunalı

Motosiklet brandası da iş görebilir Xl beden(Bmw 1200Gs ebadı) sanırım olur 3,20 bota.

5. karalahoz

karalahoz kemal apak

En İyi Avı:
    AKYA-27KG/SIRTI KARA 3.2KG/ZINDAN DELEN
    tesekkur ederim mesaj yazan herkeze.suleyman abi kesinlikle dedigini yapicam.