botun ek yerleri için yardım

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında onur1872 tarafından paylaşıldı.

1. onur1872

onur1872

arkadaşlar değerli büyüklerim sevgili küçükler

benim botum fransız malıdır vs vs dedim ve buna güvenerek her çıkışımda botumu tabiri caizse davul gibi şişene kadar şişirdiğim için herkesin tahmin edebileceği gibi ek yerlerinden biryerde açılma yaptı.hava kaçırmıyor böyle binerim dedim ama fazla açılırsa denizin ortasında yarılır diye korktum.

bu bahsettiğim yeri(kat yerlerini)nasıl ve ne ile yapıştırabilirim.bali yada benzer yapıştırıcılar sorunu giderirmi?tamir kitini nerede bulabilirim?en mantıklısı çamlıcadaki bot ustasına götürmek gibi geliyor fakat hava kaçırmadığı için ve çok az açıldığı için evde halledebilirim gibime geldi..

ne ile yada ne tarz yapıştırıcılarla yapıştırabilirim.nasıl yapıştırmamı nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Kesinlikle ama kesinlikle kendin yapabileceğin bir şey değil. Botu elden çıkaramıyorsan servise götürmelisin. Bally japon vs işi değil bu. Bu işler bu kadar kolay değil. Hayatını emanet ediyorsun. Ya servise götürmelisin ya da botu elden çıkarmalısın.

3. 56562

56562 xxx xxxxx

Ufak delikleri yamamak okey ama ek yeri kaçağını kendin onarman çok zor Onur. Benzeri bana oldu, bir hafta boyunca pompa ile beraber gezdik, 3-4 saatte bir kaçan havayı tamamladık.

4. oltacı_

oltacı_

Şaka gibi ya :eek: :eek:

Bu topiki görüpte mi bu üyelik ismibi aldınız.

saygılar.