böyle bi olay başınıza geldimi :(

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zorbiac tarafından paylaşıldı.

1. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Merhaba balık sevdalıları
    bu haftasonu lüferin peşinden basmadık yer bırakmadım boğazda eli kulağında kayda değer avlar yakındır fakat haftasonu başımıza öyle olaylar terslıkler geldıkı çölde kutup ayısı hesabı akıntı rüzgar soguk yemimizi çalan kargalar kediler takımımıza takılan garip nesleler kamışa çarpan sarhoşlar derken oltamı çektim kamışımı yere koydum arkamı bi döndüm agzında lüfer takımı olan bi kurt köpeği çiyak ciyak bagırıyor,panıklemiş korkmuş acı cekiyo dondum kaldım ne yapcagımı bilemedim takımı kesip ordan kaçasım geliyor insanlığıma sıgmıyor müdahale etmek ıstıyorum köpek adeta çıldırmış yaklaşmıyor o bagırdıkça içim acıyor ama elimden bişey gelmiyor derken Allahtan sahıplı bi köpekmiş koşarak sahıbı geldi 25 yaşlarında bi bayan koca kurtun ağzını açti ve o kancayı çıkardı köpeğini fırçaladı bize rastgelsin değip gitti:S
    Bu olaydan çıkardıklarım
    1-Demekki bu şak şak istavrite hayvanlar hemen atlayabiliyormuş (yanlış hayvan atladı ama olsun)
    2-Yem takılı takımımızı gelişi güzel yere bırakmıyormuşuz
    3-Köpeğimizin tasmasını bırakmıyormuşuz
    4-Delirmiş bir Alman kurtunun ağzına elini sokan güzel kızımızı gördükten sonra Balığın ağzından kancayı çıkarmaya korkan kız arkadaşlarımızı derhal terkediyormuşuz :)

2. cakall

cakall Burhan Sait

Çok ilginç bir tecrübe olmuş. Neyseki Köpeğin sahibi aklı selimmiş yoksa uğraş dur. bu sebeblerden dolayı boğaza balık tutmaya gitmiyorum. çok kalabalık kimin ne yaptığı belli değil etrafı kontrol etmekten balıkta tutamıyorsun (tabi bu benim için geçerli). Geçmiş olsun iğneyi çıkartan köpeğin sahibi köpeğine hadi git intikamını al da diyebilirdi :)

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Köpek degilde marti hayvani kampisti izmarit fletoyu. Bi baktim kamisa vurus var ucu yukari gidiyo. Sagolsun ordaki abiler çikartmisti igneyi.
    Köpek sahibi köpeginin basina birsey gelirse gözü hiçbir sey görmez. Benim tasmali yürüyen köpegime tasmasiz alman kurdu yaklasmisti. Önce oyun yapiyolar derken saldirmaya basladi. Benim köpek zaten husky, saldirgan degil. 1buçuk yasindaydi o zaman. Gözüm döndü tekme tokat daldim öteki köpege.

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Şu 1 ay hastanede yattığın olayı mı anlatıyorsun:)

5. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Bi değişiği geliyordu başıma nerdeyse. Kışın karanlıkta olta sallıyorum. Kamışda 15 kg kaldırmasıyla meşur s-flex kamış. balık tutamadım doğru dürüst bu kamışla o ayrı mesele... Neyse.. Misinanın 15 kg çekeri var. İğneyse döğme bronz iğne açılmaz yani.. Tam sallayacaktımki yeme bişey vurdu. Ama olta karada.. Alala baktım arkaya bişey yok. Dedim kurşun yere çarptı heralde. Tam atacam yine vurdu. Bu sefer kafa lambasını açıpğ baktım kapkara küçük bi kedi tam kurşunun yanında pati atıyor kurşuna. Sallasaydım iğnenin biyerine girmesi işten bile değil. Misina ve iğnede sağlam olunca o soğuk suya uçarak dalardı kedi:D Allah tan açmışım lambayı... Oluyor bazen böyle olaylar. Dikkat etmek lazım.

6. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Geçmiş olsun Emin,
    Bir şeyler ters gitmeye başladı mı işi gücü bırakır eve giderim ben :)

geçen kayalıklarda balık avlamaya çalışırken önce kayaya dayadığım kamış düştü onu aldım yem takarken ben düşüyordum az daha baktım böyle olmayacak topladım takım taklavatı doğru eve :)

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Karaköy^de kediyi denize atmıştım bende.

Elbette kuyruğundan tutarak değil. Çinekop takımına atlamış, tam ben atarken, sağımdan uçarak geçti gitti, şlop diye denize düştü. Hiç unutma hayvan ney uğradığını anlayamamış, çizgi filmlerdeki kediler gibi donup kalmıştı.

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    O nerden çikti Aret :) okulun sekreterinin köpegiydi. Sahibi de bi genis bi genis bu kadar olur. Köpek iki tekme yiyince heuv heuv diye kuyrugunu kistirip kaçti. Sahibi de ne olur ki oyun yapiyo diyor. Bayan olmasa o sinir ona da dalardim :)

9. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    lineaeffe fury caster 4.20,okuma v system 240 10-40 gr
    Favori Makine:
    daiwa emblem pro 6000a,penn affinity 7000,avenger 40 b
    En İyi Avı:
    palamutlar,lüferler,azman istavritleri
    geçmiş olsun abi,benim başıma da geldi bu olay,çok kötü bi durum.

10. fztyasin

fztyasin yasin özkan

"4-Delirmiş bir Alman kurtunun ağzına elini sokan güzel kızımızı gördükten sonra Balığın ağzından kancayı çıkarmaya korkan kız arkadaşlarımızı derhal terkediyormuşuz "

Tuttum ben bunu :) talihsizlikler için geçmiş olsun

11. Murat Kutlu

Murat Kutlu Murat Kutlu

Favori Kamış:
    Sörf İçin Lineaeffe Extreme Cast, Spin İçin Okuma Salina
    Favori Makine:
    Surf için Okuma Epixpro 65, spin için okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    Kofana
    Merhaba Emin. Olaydan çok güzel dersler çıkarmışsın. Bu derslerin eksiksiz hepsine katılıyor ve trofesi bol avlar diliyorum.

12. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Valla suç köpeğn sahıbının nıye tasmasını bırakıyor ben kopegın onune atmadım sonuçta yemi anlık bi olay atladı yeme :S olan benım lüfer takımına oldu :D şaka bi yana sahibi orda olmasa ne yapardık bılmıyorum:S

13. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    valla en iyisini yapıyorsun herşey yers gıtmeye başlamıştı ama inat işte illa boş dönmicem eve :D

14. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    ama haksızmıyım şimdi bi istavriti çıkar diyorum büyükbeyaz görmüş gibi çıglık atıyolar :D

15. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Geçmiş olsun, oltamızın ucuna hakim olmak gerek tabi:)

Kısmet değilmiş, bir dahakine inşallah:)

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Geçmiş olsun, hem sana hem köpeğe.

Bence sahibi gene de anlayışlıymış. Düşünsene ters konuştuğunu.

Önemli olan köpeğe bişey olmaması. Rastgelsin... :)

17. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    o tür yerlerde dikkatli olun..özelikle kedilere.hayvan bu.onun içinde kanca olduğunu neren bilsin..:)

arada bir istavrit vermeyide unutmayın.şansınız daim olurhihi
    20 net köpek 30net kedi, fazlasını saymıyorum..bunlara her gün 2 saatimi veriyorum;)

bir ara videoya çekip tv ye vereceğim.görürseniz şaşırmayın :)belki kışlık mama yardımı yaparlar hedef bu,tabbi hayvana değer veren insanlarında vaar olduğunu göstermek :)

18. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    En azından kurtulmuş hayvancağız. Bazen terslikler başladığı zaman peşini bırakmıyor insanın bütün gün. Geçmiş olsun ama şu terketme olayına bende bayıldım. :D

19. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Yahu millet, ne kadar merakliymissiniz hatunu terk etmeye :D Allah iyiliginizi versin :)

20. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Öncelikle geçmiş olsun
    en azından Köpek kurtulmuş

Roy hayvan sevgine bayıldım :)