tam tersine evrim geçirmemiş hali arkadaşım. dün akşam seyrettim haberlerde. bu balığın ataları 50 milyon yıl önce yaşamış. 6 adet solungaçı olduğu için oldukça derinlerde yaşabiliyormuş.
arkadaşlar ne oldu acaba ben bu videoların hiç birini seyredemiyorum sorun sadece benim pc denmi kaynaklanıyor sizlerde durum nasıl?
Mehmet abi kusuruma bakma, dostum şeklinde direk hitap etmişim sana ,imzandaki 1994 rakamını yaşın olarak okumuşum affola
Bu balığın ne olduğunu Can söyler bize diye beklemiştim ama (araştırmacı bilge adam ).Bence akraba ilişkisinden olan özürlü bir köpek balığı.
bende şimdi haberlerde izledimjapon bi balıkçı bulmuş bundan 80 milyon once yaşamış 7 kilogram ağırlığında sudan çıktıkda bir mühlet sonra ölmüş
Abi siz öğle balık yakalarsanız bizim okula gönderin, bu balıkların özel eğitime ihtiyacı var. fizik tedavi falan uygularız. ( engelli çocuklar okulunda çalışmaktayım.) belki bir faydamız olur balıklara.
Tür zaman zaman bizim sularımızda bile görünen, benzeri iki tür ise gayet yaygın olan bir köpek balığıdır.