Böyle Bir şey Olamaz!!!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kafkaskartalı tarafından paylaşıldı.

1. kafkaskartalı

kafkaskartalı sami

Favori Kamış:
    BALZER-ALBA
    Favori Makine:
    BALZER-ALBAnax
    En İyi Avı:
    levrek-ZARGANA-ÇİPURA
    değerli arkadaşlar herhafta olduğu gibi bu hafta sabahin 8'inde avlak yerimde idim. hafif poyraz esiyordu kesti ve sonra denizde hareket kesildi deniz öyle bir hal aldiki 30 metre ilerisini akvaryum gibi görebiliyorsun deniz çarşaf gibi ve şeffaf bir hal aldi bir kere olsun zilim çalmadi ve belki zargana vardir diye diğer oltayi attim 2 tane zargana aldim oda bitti. ya baliklarin nesli kurudu dedim yada çözemediğim bi olaydi bu yaşadiğim oysa daha geçen hafta takir takir lida ve çupra aliyorduk. sonra rüzgar keşişlemeye döndü akşam oldu yine yok yok yok! bende artik pes ettim.böyle bişi olamaz..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 18 Kasım 2009
  2. fish founder

fish founder Özgür

Sami Bey,

Forum içinde büyük harf kullanımı öfke,tepki vs.. anlamları doğurduğundan bundan sonraki mesajlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ederim.

Anlayışınız için teşekkür eder,keyifli paylaşımlar dilerim,

3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Çok balık tutmayı paylaştığımız gibi, balık tutamayışımızı - veya eli boş dönmeyi - de paylaşmamamız, gerçekten çok güzel bir samimiyetin ifadesi. Her maçın bir galibi olur. inşallah rövanşı alırsınız. Rastgele.

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Özgür Bey
    Küçük harfe çevrilmiş versiyon aşağıdadır.
    Belki arkadaşımız buradan kopyalayıp gerekli değişikliği yapar.

değerli arkadaşlar herhafta olduğu gibi bu hafta sabahin 8'inde avlak yerimde idim. hafif poyraz esiyordu kesti ve sonra denizde hareket kesildi deniz öyle bir hal aldiki 30 metre ilerisini akvaryum gibi görebiliyorsun deniz çarşaf gibi ve şeffaf bir hal aldi bir kere olsun zilim çalmadi ve belki zargana vardir diye diğer oltayi attim 2 tane zargana aldim oda bitti. ya baliklarin nesli kurudu dedim yada çözemediğim bi olaydi bu yaşadiğim oysa daha geçen hafta takir takir lida ve çupra aliyorduk. sonra rüzgar keşişlemeye döndü akşam oldu yine yok yok yok! bende artik pes ettim.böyle bişi olamaz..

5. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Sami bey her balığa gittiğimizde balıkla dönersek bu işin zevki kalmaz
    bizde aynı şeyleri yaşıyoruz
    bundan sonraki avlarınızın bereketli olmasını dilerim rastgele

6. kafkaskartalı

kafkaskartalı sami

Favori Kamış:
    BALZER-ALBA
    Favori Makine:
    BALZER-ALBAnax
    En İyi Avı:
    levrek-ZARGANA-ÇİPURA

7. kafkaskartalı

kafkaskartalı sami

Favori Kamış:
    BALZER-ALBA
    Favori Makine:
    BALZER-ALBAnax
    En İyi Avı:
    levrek-ZARGANA-ÇİPURA
    teşekkürler sözleriniz bir teselliden öte.. beni duygulandırdınız...
    zaten bi dahaki sefer balıkların kurtuluşu olmayacak o gün şanslı günlerindelerdi.

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bahsettiğiniz balıkların hemen hiç biri, göçmen balık değil. Oralarda bir yerde olmalılar.

Deniz ta öyle süt liman ise, çokta temizse, bu balıklar için orada yiyecek bir şeyler olmadığı anlamına gelir. Deniz biraz çalkalanacak, dipteki ufak böcek, larva vs. ortaya çıkacak, balıklarda onları yemeye çalışacak.

Bu gibi durumlarda genelde balıklar, denizin dibinin topuk yaptığı, akıntının anafor yaptığı yerlerde filan olur. Oralara bakmanız lazım.