bugün balık malzemesi almaya gittiğimizde bu tosunla tanışma şerefine eriştim böyle güzel tosunları görmek çok güzel oltamızın ucunda vereceği hazzı düşünmek bile istemiyorum 8kilo gelen bir levrek herkezin hayellerini süslüyen bir balık olsa gerek
Abi bunların cinsimi böyle ? Hani hormonlu felan yoksa bizemi hiç denk gelmemişler acaba? Selamlar bu vesile ile uzun zamandır görüşemedik Aykut' Kardeşime selamlar.... .
Yok abicim ben tanışmak falan istemem zaten herhalde tanışmaya kalksak bile merhaba ve güle güle olurdu diyaloğumuz Sonrada ah ah vah vah nasıl kaçırdık diye hayıflan dur
Abi cidden 8 kilo mu geldi bu levrek? Fotograflara bakarak 15 kiloya yaklastigini tahmin ederdim ya da en azindan 10 kilo uzeri... Bir de kim nasil yakalamis biliyorsaniz paylasirsaniz sevinirim...
Abi ben tanışmak isterim benim Özdere adresini kulağına bir fısılda da gelsinler buraya.Teşekkürler fotolar için.
Mustafa Abim naptın yine ya Valla Bandırma'da yok diye geliyorum İstanbula bu sefer neler gösteriyorsun En kısa zaman da yanındayım abi tekrar beraber güzel avlara imza atmak dileğiyle