yılbaşı öncesi arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz av pekte verimli değildi, av güzel olmayınca ve bazılaırmızın vakti kısıtlı olunca çil yavrusu gibi dağılmıştık. ama unutulmaz kareyede imzayı attık. yeni yıla girmedende son avımızı yapmış olduk. yılbaşı tatili nedeniyle sabah 7 gibi başlayan sohbet ve avlarımız akşam 17:00 de sonlandı. dün benim için çok güzel bir gündü forumdan tanıdığım bir çok abim ile tanışma fırsatı buldum. yine balık çok verimli değildi. balık yokmuydu tabiki vardı fakat kovadaki balıklardan çok daha fazlasını iade ettik. bir çok kamış ve makinayıda test etmiş olduk. vercelli spyra azzura, shimano super aero technium, shimano spin power ve shimano antares, yılbaşı öncesi yılbaşı sonrası balıklar 19/21cm arası
Güzel bir gün olmuş Hakan. Bu arada tanıştığımızada sevindim. İnşallah bol bol birlikte av yaparız. Herkese yeni yılda rastgele...
Hakan tebrikler kardeşim, hem bizim balık hakanın pozunu iyi yakalamışsın,ayrıca rapalayı kullanma beceriside takdire şayan Bende akşam döndüm eksik olan malzeme almak için malzemecime uğradım balıktan geldiğimi görünce balıklarıma talip oldu 7 tanesini 2 tane strakpro ya kaptı :laughing: :laughing: 9 tanede bana kaldı toplam 16 ad. tutmuşum, Makinalarımın azizliğine uğradım Daiwa embem pro sıkıntılı,Vega makinam yağsız kalmış zorlandı 185 gramda,buls eye Malum belirsiz bugün cevat abiye 3 makinayıda götürüp bakımını yaptırıcam bakalım ne olcak hafta sonuna hazır olmam lazım hihi hihi Not: Buarada Bana verdiğiniz çaydaki şekeri o rapalaylamı erittiniz La iğneler paslımıydı hemen gidip tatanoz iğnesi vurulayım
teşekkürler volkan bende memnun oldum. tekrar görüşmek üzere, sağol hasan, sayı eksik olsada olurdu. dün gerçektende güzel vakit geçirdim. teşekkürler volkan abi, 12 bilete sadece iki tane amorti çıktı. saltiga bana kaldı volkan abi organizasyon yapmadık tamamen tesadüf oldu, ama organizasyon yapmış olsaydık denk gelemezdik belkide 7/8 kişi ile karşılaştık. benim adıma çok güzel bir gündü, balıklarda amorti oldu
abi sende amortiyi bulmuşsun, bileydik bizde dönüşta balıkçıya uğrardık çooook eksiğimiz var mehmet abi seni ayakta alkışlamak isityorum kazağınla o rüzgara meydan okudun. 30 yaşındayım ama akşam saatlerinde artık şarzım bitmeye başlamıştı ben toplanırken sen halen olta atıyordun. son olarak hakanspor diyorum başka birşey demiyorum sen herihtmale karşı tatanoz aşısını yaptırmak için hemşirelerin yanına bir uğra,
Tebrikler Hakan, balık çok keyifli olmasada, güzel vakit geçirmişsiniz.Belki bu sezon mekanda karşılaşma fırsatı buluruz kimbilir
ismail abi bu ara dediğin gibi çık zıpluyorum. yakında merama geri döneceğim. teşekkür ederim isa abi, inşallah ne zaman isterseniz seve seve.
Abiler arkadaslar avlariniz daim olsun,bensiz goturdunuz baliklari Bu kadar sifira bagladigimi hic hatirlamiyorum,kac aydir eve bos kova ile donuyorum,bu pazar bogazmi yapsak ne etsek bilemedimki:laughing: Uzun lafin kisasi mantarlardayim Tebrikler Hakan Tebrikler Mehmet abi.
balıkta olmak keyiftir.keyfiniz daim olsun.güzel bir gün daha eklediniz balıkta var daha ne olsun.sevgilerimle.
reis sende boğaza inecem dediysen kesin birşeyler olacak. teşekkürler ahmet abi, balıkta olduğum zaman tüm dünya telaşları aklımdan uçup gidiyor.
Eyvallah sağolasın güzel kardeşim benim yağ oranım birazdan fazla olduğundan soğuğa karşı daha dayanıklıyım :laughing: :laughing: :laughing: Tetanozu ihmal etmeyeyim P. tesi kısmetse bi hemşireye görünimm ihmal etmemek lazımhihi :thumb:
Kanka sana dediydim beni dinlemiyosunki,Takıl bana ben balığın yerini doğal radarımdan bulabiliyorumhihi
Bana saltiga verecektin ya, ondan çıkmamıştır sana büyük ikramiye. Bana da çıkmadı, 2 biletten birine son rakama vurdu. İşin kötüsü bana çıkmadı diye ekseme bir de şaplak yedik.