TAMAM LÜKSLE VE YÜKSEK IŞIKLA BALIK AVLAMAYI BİLİYORUZ AMA BU KADARINA DA PES DOĞRUSU.... http://video.google.com/videoplay?docid=-760820435866344019# NOT:ACABA YÜKSEK IŞIKLA BALIK AVLAMAK YASAL VE ADİL BİR AV TEKNİĞİ MİDİR ABİLERİMDEN YANIT BEKLİYORUM... ?
Sevgili Kadri Bu balık Amerikalıların güney eyaletelerinde,yosunla mücadelede kullanılmak üzere getirdikleri Asya kökenli bir balıktır. Ancak aşırı üremeleri sonucunda bu Asya sazanı diyede adlandırılan balık başa bela olmuş,bazı değerli mahalli balıkların üreme ve gelişmelerine menfi tesir eder hale gelmiştir. Işığın yanısıra sesede aşırı duyarlı bu balıklar derhal zıplamaya başlamaktadırlar. Nat.Geo Wild TV kanalındada tekrarla gösterildiği üzere,dıştan takma motorlarla,motorlar yarı dik vaziyette daha cok ses ve şapırtı yaparak çalıştırılıp, zıplayan balıkları kepce ve sopayla avlamak suretiyle yarışmaları yapılmaktadır.Et değeri sınırlıdır. Sevgiyle kal
Napacaklarkiş bu balığı bizim İsrail sazanı gibi birşeymiş Vedat dedenin yazısından sonra bu kanaati getirdim.Birde bu videoyu çok çok önce izlemiştim.
gece ısıkla balık avlamak bence adıldır neden dersenız unku benım ısıme oyle gelıyoısın saqkası bı yana adıl degıldırrr cunkuu esıt sartlarda degılsınız