Merhabalar balıkavi org sakinleri.lüfer sezonu iyi başladı derken nazar değdirdik herhalde. son iki avda sanki o lüferler marmara yı terketmişler.ne uğrayan ver nede vuran.moraller bozuldu anlayacağınız.cumartesi günü bulduğum kısa bi boş vakitte moraller biraz olsun yerine geldi. bu ufaklığı tuttuktan sonra iki tane de kaçtı.resimleri doğru yükleyebildim mi bilmiyorum.elimizden geldiği kadarı ile bir balık avı paylaşımı.harkeze rasgele.bu arada çok zor duruyor ama ist.org.a şansımı zorluycam.tabii kabul ederlerse
damla amcası.o benim bu hayattaki en iyi avım tuttuğum balıkları nasıl seviyo bi görsen. uykuları geldi onların yuvası buzdolabı deyip elinden zar zor alıyoruz.
zeynel kardeşim hiç yoktan iyidir boşver ayrıca resimleri doğru yüklemişsin ayrıyaten kızın çok tatlı benimde aynı yaşlarda bir kızım var haydi rastgele
sağolun abi sizlere de rasgele.bu arada sonradan aklıma tarkan&istavrit abim lüfer avı için bana misafir gelicekler ya bizim lüfer lerde onları bekliyor herhalde
Zeynel kardeş eline koluna sağlık sıkma canını bugun işler narin bugün olmazsa belki yarin misali kardeş allah yavrucuğunu sana bağışlasın bol balıklı günler...
Zeynel gayet güzel bir lüfer arkadaşım, tebrik ederim. Darısı başımıza diyerek, sana bereketli avlar diliyorum, rast gelsin.
teşekkürler.darısı tekrar tekrar hepimizin başına inşallah.tabii katiller namussuz ca avlanmaya devam ederse darısı başımıza zor gelicek herhalde.lüfer e resimlerde bakıp çoluk çocuğa tarif edicez bu gidişle.geçenlerde şarköy açıklarında dubalar sayesinde denizde sabitlenen trol takımları bulunmuş.BUNLAR ŞEREFSİZ.
Zeynel Kardeşim çok güzel bir av olmuş. Ama asıl güzel olan dünya tatlısı yavrucuğun Allah bağışlasın.