Balıkavı.net ailesine yeni katıldım.Bozcaada da Büyük Ada Evi isimli küçük bir pansiyon işletiyorum.Adanet isimlibir internet kafemiz var.Bide www.bozcaadatenedos.com sitesinin sahibiyim.Bu sitede adadaki işletmelrin reklamlarını yapıyorum.Aranızda olmaktan mutluyum.Amatör karadan balık avcısıyım.Tecrübe ve görüşlerinizden yararlanmak istiyorum. Nihat Terzioğlu
Hoşgeldiniz.Bozcaada gerçekten görmeyenler için mutlaka görülmesi gereken bir yer..Bu yazda günübirlik geldik ve çok keyf aldık.
Hoşgeldiniz. Balığın adayı teğet geçtiği yerdesiniz. hangi yöne olta atsanız balık gelir. Ben de tam karşınızda Babakalede oluyorum yazları. Ayrıca Apollon otelin sahipleri Cengiz ve İzzet de çok yakın arkadaşlarımdır. Arada bir adaya da geliyoruz. Size rastgele.
hoş geldiniz öncelikle hoş geldiniz avlanmamızı karsı yakalardan yapıyoruz bende gulpınar beldesi kumbağlar limandan avlanırım tekne ile cıktıgımda bozcaada babakale arasında olurum .inşallah bırgun yolumuz yolunuz düşerse görüşmek üzere rastgele
Nihat Abi Hoş geldin. Senden de BozcaAda hakkında heveslendirici bilgiler alacağımızı zannediyorum. Selamlar... .
Nihat bey hoşgeldiniz senelerdir yaz aylarında eniştemin sulubahçe tarafındaki evine geliriz sizin cafeyede uğrardık tanışmak burada kısmet oldu rastgele