Merhabalar, 20-23 Nisan arası Bozcaada da olacağım. Nerelerden avlanabilirim, ne gibi hazırlıklıklar yapmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca pek bir acemi olarak düşünü beni lütfen
tuzburnu ve güvercin koyu çok bereketli gerçi balık tutamıycagın yeride pek yok muhakkak alırsın bişiler. yemsiz gitme gerisi gelir
Hangi guzergahtan gideceksin bilmiyorum ama canakkaleden yem temin edebilirsin boru kurdu sulunez karides cesit yap bolca adada yem bulma sansin olmayacak arti tavsiyem spin takimin varsa mutlaka gotur yoksa edin kalenin yanindaki taslik alandan levrek alma sansin yuksek ben kalenin iskele tarafindan akyada tutmustum atcekte ama dedigim kayalik yerde levrek yapmisti iyi meradir ancak dikkatli ol sahte kaybettirir
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..Ne varsa canlı yemde var diyorsunuz sanırım Şuana kadar istavrit ve mezgit avından başka maceram yok desem yeridir. Bir kaç defa Adrasanda mercan avı yaşadım sadece inşallah bu sefer sınıf atlayacağım )
Koylardan birinde levrek yakalamıştım geçen sene mayıs ta denemeni öneririm,spin takımın ve bir kaç sahte balık alman yeterli...