herkese merhaba araniza Bursa'dan yeni katildim. boyle kadim avcilara ulasmanin bir yolunu bulmusken katilmamak mumkun mu balikavi.net'e bu firsati sagladigi icin ayrica tesekkurler. Konumuza donersek haftaya bugun Bozcaada'da ve oltami denize atmis bekliyor olucam. Beni korkutan beklemekten baska birsey yapamamak ve Bozcaada gibi balik konusunda un yapmis biyerden eli bos donmek. Dolayisiyla "ben buradan giderken yanima ne tur takimlar alayim?"dan tutunda "orada ne tur yem kullanarak. hangi baliga nereden olta atayim?", "bu mevsimde en cok ne cikar" gibi bircok soruya cevap ariyorum. yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Onemli Not: Ozellikle levrek yakalamak icin can atiyorum. sizce mumkun mudur?nasil? Saygilar...
bozcaada da bu sezonda mercan, sarpa, kupes, kefal,karagöz, kolyoz,derin yerlerde lipsoz, barbun, sabah ve akşamları levrek, özellikle ayazma plajının sağında akşamüstü ve gece mığrı çıkar.Kayıkla açılmanı öneririm.Orada her daim sardalya ile herşeyi tutabilirsin, açılırsan yanına karides almayı da ihmal etme
tesekkurker sayin yucelusta, ancak bende kurekli 3 bolmeli sisme tabanli bot var malum buna guvenip de cok acilmak oralarda akil kari gelmiyor. bu soyledigin baliklari karaya ne kadar mesafe aciktan alabilirim acaba? bu bot is gorur mu? ha bu arada capa da var 40 mt.
Merhabalar, ekibe hoşgeldiniz. Sizden ricam öncelikle imza ayarlarınızı yapmanız olacaktır. Böylelikle hem sizi tanıroz hemde size nasıl hitap edeceğimiz hakkında fikrimiz olur. Tanışalım başlığı altına yeni konu açabilrsiniz..
11 sakın botla açılma oraların rüzgarı ünlüdür, mutlaka motorlu tekne ayarla, bozcaada da iskeleye gelince sağda çay bahçeleri var sabah oraya gidebilirsin, ayazma plajının sağındaki kayalıklar, ve ilerdeki kampingin hafif taşlı sahilinde levrek yapar akşamları, sardalya ve kıbrıs sarmayla yakalıyolardı ben oradayken, + dalarken oralarda koca koca 5+kg lık kefalller falan da geziyo, yanına mutlaka gözlük-snorkel-palet al.Bunları kullanarak av yeri belirleyebilirsin kendine.Bu arada sabah 7-8 gibi ayazmadan gözlükle dalarak açıl, yaklaşık 1 km açıkta atol var oraya kadar su en derin 6metre, atol ve sahil arasında kalan kısımda muhteşem manzaralarla karşılaşıcaksın, envayi çeşit balığı izleme fırsatın olur benden garanti.Hadi sana iyi tatiller, raporlarını merakla bekliyorum
cadayl bu kucuk hatirlatman icin sagol, imza ayarlarimi yaptigimi saniyor ve tekrar merhaba diyorum; yucel usta tavsiyelerin icin cok tesekkurler. Bozcaada'da atola dogru 1km.yuzerek acil demissin de tabi bunun icin birde mangal gibi yurek lazim heleki bozcaada civarinda yakalanan 3.20m'lik camgozu duyunca o is biraz zor diyorum bu arada yanima kiyidan at cek yapmak icin sahte yem almayi dusunuyorum bununla ilgili bana marka ve model tavsiyelerinde bulunabilir misiniz?
ağustosun 3'ünde yine bozcaada'da olucam geçen yıl hezeyandan öteye götüremediğim av hevesimin acısını bu çıkarmayı düşünüyorum. var mı takım çantamda olmasını kesinlikle tavsiye edeceğiniiz mlazemeler? tavsiyelerinize açığım.