herkese merhaba ben bozdoğan barajına gitmek istiyorum.Yolu bilmiyorum bilenler varsa denizliden bozdoğan barajına nasıl giderim yol uzak mı? kaç km ? cevaplayan herkese çok teşekkürler..
selam oğuzhan, öncelikle bozdoğan a nasıl ve kimlerle gitmeyi düşünüyosun ayrıca yol bana göre biraz karmaşık anlatmak biraz zor olur. google earth dan baksan çözersin sanırım. iyi avlar...!!! büyük bir ihtimalle öbür hafta içi dayı oğlu ile birlikte motorsikletle gitmeyi düşünüyoruz eğer avın hakkında bilgi verirsen memnun kalırım. bizden evvel gidersen tabi selamlar...!!!
Merhaba Ayhan abi uzun süredir siteye giremedim mesajını yeni gördüm sen bozdoğan barajına gittin mi? kaç km denizliye yakında gitmeyi düşünüyorum .balık durumu nasıl gitmeye değer mi?? cevaplarını bekliyorum..
abicim iyiki gitmemişsindir onca yolu tepip boş dönmek dahası zevksiz bir av geçirmek hayal kırıklığı yaratır ve üzer. emeğine ve cebine yazık, bir kova al onun yerine at içine alabalıkları tut yada tutar gibi yap. motorlarla gittik onca yolu teptik,ancak tık yok sanki suda canlı yok bu ne yahu dedik ertesi gün motorlara yükledik eşyayı yağmur çamur döndük. tavsiyem orası hariç heryer olabilir. selamlar...!!!
o zaman iyi olmus gitmemis oldugum bakalım çavdıra gitmeyi düşünüyorum ama hava soğuk olunca balık çıkarmı? Hadi biz soğuğa dayanırız ama balık durumu nasıl olur kii??İstersen birliktede gidebliriz ...
bozdoğan barajının kemer barajıyla bir alakasi var miii..... yoksa ikiside ayni baraj mı?? beni bilgilendirriseniz cok sevinirm gitmeyi düsünüyorumda....